Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:40 15.11.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Тема Igra4ka-pla4ka?!нови  
АвторCarla (Нерегистриран)
Публикувано01.04.04 12:38

Predi okolo 10g. po televiziqta davaha edin film,preveden kato "igra4ka-pla4ka",no ne mu znam angliiskoto zaglavie,a iskam da si go potyrsq i svalq.
mislq,4e deistvieto se razviva6e v L.A. ili tam nqkyde i se razkazva6e za 1 travestit,kogoto vsi4ki poznavaha kato jena,no v posledstvie,vsi4ko se razkri.
tova e,koeto se se6tam za tozi film.
pls,koito go znae,da go pi6e

Тема Re: Igra4ka-pla4ka?!нови [re: Carla]  
Автор Kontra ()
Публикувано01.04.04 13:09

Мисля, че туй беше The crying game, ама щот съм тъп като нищо и да бъркам. Тва за което съм бая сигурен е, че въпросната драматургия беше с Forest Whitaker. Спокиш, тоя филм е прочут - изчекай малко и все некой ше са сети.

Тема Re: Igra4ka-pla4ka?!нови [re: Kontra]  
Авторmovie lover (Нерегистриран)
Публикувано01.04.04 13:23

Точно този е. Един от култовите филми на Нийл Джордън. И с онзи образ с каменноти изражение Стивън Риа.

Тема Re: Igra4ka-pla4ka?! [re: movie lover]  
АвторCarla (Нерегистриран)
Публикувано01.04.04 17:43

thanx za pomo6ta!!!az,predi nqkolko dni,popadnah na tova zaglavie,no,kato pro4etoh kratkoto sydyrjanie,re6ih,4e ne tozi filmyt.sega samo ostava da go namerq po tyrsa4kite!

Автор MiriamOO7 (Ruby Tuesday)
Публикувано01.04.04 22:14

Пристрастна съм, за мен е един от най-любимите ми филми, изпипан в детайли, даже ме е яд на Нийл Джордан че следващите му филми са разочарование отвсякъде. Филма наистина е Играчка-Плачка (The crying game), действието се развива в Северна Ирландия. За подробности виж тук

. Съмнявам се да го има по мрежата, не е кой знае колко известен, но успех в търсенето.

Тема Re: Igra4ka-pla4ka?!нови [re: MiriamOO7]  
Авторcneuc (Нерегистриран)
Публикувано01.04.04 23:36

да, велик филм - имам го на divx обаче offline

Автор MichaelLeRoi (ShadowMan)
Публикувано02.04.04 12:31

Enter the dark world of Mike LeRoi.
Voodoo hero. Dead man, ShadowMan.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.