|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Такава тема май няма
|
|
Автор |
sir Majestic (2004) |
Публикувано | 09.01.04 23:45 |
|
Въпросче - кой филм очаквате най-много тази година... Троя, Спайдърмен 2... или някой друг. Щото с привършването на двама най-касови ВнП и Матрицата вече няма да има "очаквани" заглавия, тоест продължения(без Спайдърмен и Хари Потър за бебета).... Кажете
Ако нямаше облаци, нямаше да се радваме на слънцето
| |
Тема
|
Re: Такава тема май няма
[re: sir Majestic]
|
|
Автор |
ss_ (докторче) |
Публикувано | 10.01.04 00:16 |
|
От трейлъра, който гледах впечатление ми направи The Missing с Томи Лий Джоунс и Кейт Бланшет.
Барабанчик изсвири ми нещо минорно.
| |
|
никой!
Най-добре става, когато няма очаквания - очакванията никога не се оправдават.
-----------
Най-добрият начин да не пропускаш възможностите е като избягваш появяването им.
| |
|
lost in translation
zaitochi
epizod 3
:)
Destroy the myths you have to, if wise to be you want
| |
|
E kak koi - The Passion of the Christ!!!!!!!!!! s uchastieto na Hristo Jivkov i Hristo Shopov. Za sujalenie kolkoto i puti da go kaja tuk, nikoi ne se entusiazira osobeno, che za pruv put bulgarski aktiori zaemat roli na NE "pochti statisti" vuv film ot tozi rang. Poveche gi interesuva epizod 13000 na detskoto serialche star wars.
"Всеки човек умира, но не всеки наистина живее" Уилиям Уолъс
| |
|
Много мразим да си прав .
Tu Ridi
| |
|
Тук участват любими мои актьори - Уилис, Хенстридж, Пери, Полак, Пийт - всичките са супер сладури. За съжаление, най-големия симпатяга - Майкъл Кларк Дънкан - го пречукаха.
| |
|
До преди 26 декември ЧАКАХ Завръщането на краля. Гледах го. Засега 2 пъти.
Много ми се гледаше и Герой.
Сега чакам Епизод 3.
В по-краткосрочен план ми се гледа Последният самурай, както и оня филм... за катастрофата в Ню Йорк - с вълните и снеговете (изобщо не му запомних заглавието, защото всеки път по време на трейлърите чаках истерично този на Завръщането на краля и другите малко ми се губят ; Обичам филми за катастрофи.)
Троя... бе ясно, че ще го гледам, ама не тръпна в очакване. Като дойде, дойде :)
| |
|
Ами... Shrek 2  
| |
Тема
|
Re: Такава тема май няма
[re: Kitten]
|
|
Автор |
Цвeтeтo (лаленце) |
Публикувано | 10.01.04 11:28 |
|
Има Шрек 2???

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|