|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
The Ring (2002)
|
|
Автор |
Guardian Spirit (pay tribute) |
Публикувано | 04.12.03 23:41 |
|
Ring, The (2002)
Участват: Naomi Watts,Martin Henderson (I),Brian Cox
Режисьор: Gore Verbinski
Току що гледах въпросното и много ми хареса, но има някои моменти които не ми станаха ясни ... Ако някой го е гледал, нека се обади да го питам туй-онуй :))
After Too Much Alcohol and Spirits - Kneel, Embrace The Throne And Sacrifice To The Porcelane God
| |
|
Predi vreme go gledah.
kazvaj
| |
|
1. Защо въобще момичето бе убито от майка си?
2. То умира ли в кладенеца или не?
3. Защо пък като се направи копие на касетат това да е причина да не умреш ... /само да не е толкова тривиално като - за да се разпространи историята .. /?
4. Бащата явно беше направил кипое на касетата, даже пита и нашта мацка за тва, но пак се самоуби !?!
..... стига ти толкова за домашно , после ще има допълнителни :)))
After Too Much Alcohol and Spirits - Kneel, Embrace The Throne And Sacrifice To The Porcelane God
| |
Тема
|
Re: СПОЙЛЕРИИИИИ :)
[re: Guardian Spirit]
|
|
Автор | Pepper (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.12.03 09:17 |
|
Аз също имах въпроси към този филм, но един човек ми каза да не търся логика в подобни филми. На твоите обаче май може да се отговори
1. Доколкото помня майката боледуваше и причината беше в момичето, а и целия град страдаше от злокобното й влияние.
2. Умира в кладенеца.
3. Не съм сигурен, че като направиш копие се спасяваш.
4. И аз не разбрах защо се самоуби, а не ми се гледа втори път за по тънки моменти.
| |
|
1. Защо въобще момичето бе убито от майка си?
Както отговори Pepper, Самара беше надарена с някакви неясни зли сили и подлудяваше околните - хора, коне... Явно са се опитвали да я лекуват(неуспешно), да я изолират в плевнята (неуспешно) и накрая нещастната и майка трябваше да я убие и после, естествено, се самоуби, защото, както и сама каза, винаги е искала дете.
2. То умира ли в кладенеца или не?
Умира. От глад (защото вода явно има, а знаем, че детето не спи). След 7 дни.
3. Защо пък като се направи копие на касетат това да е причина да не умреш ... /само да не е толкова тривиално като - за да се разпространи историята .. /?
Не знам. По-скоро тривиалното обяснение. Аз бих попитала по-скоро ащо, след като главната героиня направи копие все пак има размазани снимки, гони я кон, пада в кладенеца... И защо момченцето каза с такъв трескав глас "Защо и помогнахте?! Не трябваше да и помагате!", след като Самара си действаше по един и същ начин независимо от оказаната "помощ", т.е. явно на духа и е все едно дали тялото е в кладенеца или в гроб.
4. Бащата явно беше направил кипое на касетата, даже пита и нашта мацка за тва, но пак се самоуби !?!
Самоубийството не е резултат от касетата. Никой от другите не се самоубива, а момичето ги ликвидира. Бащата, както и майката, просто се е отчаял от живота - бездетни години, поява на дете, то пък се оказва лудо, конете се давят, жена му полудява и се самоубива, историята обаче не свършва... Омръзнало му е явно на човека.
| |
|
1. а детето нейно ли беше или осиновено - никой не спомена, че е забременяла или нещо такова - просто били заминали за извесно време и са се върнали със Самара
2. От глад не се умира за 7 дни! а и тя излиза от кладенеца за да "наранява" околните, нали?
3. Абе тя направи копието на касетата след като прояви снимките, виж за коня - незнам ...
| |
|
Аз мисля, че детето е осиновено. Заради репликата "Заминаха някъде и като се върнаха, бяха с детето" (или нещо в този дух)
Е, по каквато и да е била причината, Самара е умряла за 7 дни. Нали фотографът попита "А колко време можеш да издържиш в кладенеца?" и героинята му отговори с драматичен тон "7 дни". Изобщо не излиза от кладенеца. Тя наранява хората дистанционно, тъй да се каже.
| |
|
Добре тогаз ... Въпроси втора серия:
Откъде за взе касетата? Кой я е правил?
Защо при презавиписването на касетата двата дисплея показваха различни данни - значи ли че оригинала и копието са различни? И ако са - как тогава копирането на касетата би значело разпространение на оригинала?!
И накрая какво излиза - че за да оцелееш, трябва да разпространиш касетата т.е. още повече хора да могат да бъдат убити ...
| |
|
да, точно това е въпроса - кой е правил касетата?
и аз се чудя...
Въпросите никога не са неудобни. Такива са понякога отговорите.
| |
|
сигнатура специално за та тая тема ли си я сложи ?:))
Да ви се неначуди човек на чуденките ...
This girl I know needs some shelter
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|