Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:23 04.11.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Часовете???нови  
АвторTъпчo (Нерегистриран)
Публикувано27.10.03 14:28

Нещо не ми стана ясен този филм!!! За какво става въпрос? Какви са изводите?
С изключение на фантастичната актьорска игра,друго нищо не ми направи впечетление! С две думи ми се стори страшна глупост!!! Аз ли нещо не разбрах....?

Тема Re: Часовете???нови [re: Tъпчo]  
Автор Aurora (Schumi`s girl)
Публикувано27.10.03 20:18

за мен филма е страхотен!!!
ама да седна да ти обяснявам сега е някак нелепо...не си го разбрал, не си видял смисъл, ок :)

6 (с 6 удивителни!)

АвторSnake (Нерегистриран)
Публикувано27.10.03 21:47

То не е въпрос на разбиране, а на емоция. Няма изводи - има докосване до разни лични интимни центрове из душата, а в конкретни случаи - разтваряне на стари рани и обливане в кръвта на отдавна загубени и забравени чувства. Такива работи.
Трябва да си живял, за да усетиш този филм. Поне аз така си мисля.

Тема Re: Часовете???нови [re: Aurora]  
Автор Oлмaши (зрител)
Публикувано27.10.03 22:38

доста женски филм, затова и са ви противоположни мненията :)

... i don't belong here
i don't belong here ...

Автор BRAVEHEART (един точен тип)
Публикувано28.10.03 03:03

Liubimiat film na liubimoto mi kum momenta suzdanie. Vse ne uspiavam da go gledam, no niakoi put siadam sam i dokato ne svurshi ne otlepiam pogled, a ako ne sum go razbral prevurtam i na novo.Riadko mi se sluchva da go pravia po tozi nachin, no iskam da vidia kakvo ima v dushichkata i, a vie ne kazvaite kakvo sega da ti obiasniavam, a vednaga ni napravete edin hubav analiz na men i tupcho, puk kato se vidim moje da pocherpia

"Всеки човек умира, но не всеки наистина живее" Уилиям Уолъс

Тема Re: Часовете???нови [re: BRAVEHEART]  
АвторTъпчo (Нерегистриран)
Публикувано28.10.03 13:32

Абе хора,наистина искам да разбера за какво става въпрос!!! Единственото което усетих е лекия лезбо привкус.Знам че и авторката е била именно такава,но всичко друго ми се стори страшно локумено разтеглено и неспулочливо трогателно,в търсене на някаква драма.
За мен единствения извод е, че една жена колкото и да и се угажда,вечно няма да е задоволена!! Ама чак пък да се самоубиваш......
Представете си същия филм(сценарий) изигран от български "актриси".
Тъпо нали?

Автор Hellen (...is back.)
Публикувано28.10.03 17:13

Може би би помогнало, ако човек е прочел нещо то Виржиния Улф преди да гледа филма. "Мисис Далоуей", конкретно. Иначе, изваден от контекста, филмът наистина би богъл да се стори странен някому.

Иначе книгата на Майкъл Кънингъм взе Пулицър, ако не се лъжа.

Hellen

Тема Re: Часовете???нови [re: Snake]  
Автор NlKlTA (..classy..)
Публикувано29.10.03 07:21

Супер.
И аз така. :)

N.

Автор chilko (x-beatz)
Публикувано29.10.03 14:30

ами книгата е почти задължителна за разбиране на филма мисля...

добрата новина е че може да се намери както

така и издание с напълно иденичен превод и с два лева разлика в цената.
;]

:::the truth is out there:.:

Тема Пример за мъже, които го харесват [re: BRAVEHEART]  
Автор Beeblebrox (Zeyphod)
Публикувано29.10.03 19:11

Ще се опитам да преразкажа един епизод от шоуто на Джей Лено, излъчен по времето, когато този филм излезе на ДВД.

Джей: "Още една прекрасна идея за подарък по случай Father's Day: портативен ДВД-плеър. " (Одобрителни възгласи от публиката). " Ето как се ползва: отваряме капачката и слагаме вътре диска. Примерно, "The Hours", един от най-предпочитаните от татковците диск за употреба с този подарък . "(Бурен смях сред публиката). "След това се натиска червеното копче отстрани и..."
Мигновено след това на монитор се показва сцена, която става на някакво поле. След натискането на копчето дискът излита във въздуха, един ловджия с пушка мигновено го гърми, улучва и пръска на малки парчета.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.