|
Тема
|
Добрата стара УЛТРАВИОЛЕНЦИЯ
|
|
Автор |
Oлмaши (зрител) |
Публикувано | 17.10.03 16:57 |
|
Кажете скъпи друзя, може ли киното без нея ? 
| |
Тема
|
Re: Добрата стара УЛТРАВИОЛЕНЦИЯ
[re: Oлмaши]
|
|
Автор | дaмянckи (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.10.03 01:04 |
|
не може без толчоци, май ;-)
това, както и "Natural Born Killers" и "The Wall"... но подсъзнанието винаги го възприема по същия начин както и реалното истинно насилие, уви...
| |
|
Откъде накъде си позволяваш да задаваш такива въпроси, кретен с кретена? 
| |
Тема
|
Re: Извини невежествто ми, но...
|
|
Автор |
Hellen (...is back.) |
Публикувано | 18.10.03 04:25 |
|
...какво, по дяволите, ще рече "УЛТРАВИОЛЕНЦИЯ"?
| |
|
Повтарям въпроса на Хелън, ама какво ще рече това?
| |
Тема
|
Re: What the hell!
[re: Majestic]
|
|
Автор |
ss_ (докторче) |
Публикувано | 18.10.03 11:47 |
|
Хехе прегредайте си пак "Портокал с часовников механизъм" Изразът е от там.
Значи насилие.
Барабанчик изсвири ми нещо минорно.
| |
|

| |
Тема
|
Re: Добрата стара УЛТРАВИОЛЕНЦИЯ
|
|
Автор | Mist (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.10.03 13:28 |
|
може чушки, дъ мор - дъ бетър, дет викат братушките
тва сигурно е щот сме извратени от много игра на Дуум на ultraviolence трудност 
| |
Тема
|
Здравей Hellen
[re: Hellen]
|
|
Автор |
Oлмaши (зрител) |
Публикувано | 18.10.03 13:36 |
|
Ето ти един фрагмент :)
...смеейки се, докато четях газетата. Там пишеше, както обикновено, за ултравиоленции и банкови обири, за забастовки и футболисти, пред които всичко живо трепери от страх, щото заплашили да не играят идната субота, ако не получат по-високи заплати, тия нахалници. Имаше също и нови путешествия в космоса, нови по-големи стерео телевизори и безплатни кутии мъйло на прах срещу купончетата върху етикетите на консервирани супи, направо изумителни предложения толко за една седмица, които ме разхохотаха. Имаше и една болшая статя за модерната младеж.(значи за мен, поради което й теглих един поклон, хилейки се като сумашедший) от някакъв очен умний плешивий человек. Изчетох я много осторожно, братлета, като посръбвах от благия чай, стаканчик след стаканчик след стаканчик, и дъвчех тоуст от черен хляб, потапяйки го в джем и яйчицо. Ученият человек пишеше обикновени работи - за липсата на родителска строгост, както той я наричаше, за недостига на хороши учители, които да изкоренят цялата лошотия от невинните си питомци и да ги накарат да хленчат буухууухуууу за милост. Глупотевини бяха това и ме разсмяха, но пък беше приятно да живееш с мисълта, че си всегда в центъра на вниманието.
| |
Тема
|
Re: What the hell!
[re: ss_]
|
|
Автор |
Majestic (ex "петльо") |
Публикувано | 18.10.03 13:51 |
|
ultraviolence, верно.. трябва някъде оттам да идва