Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:02 04.11.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Т3 - първи впечатлениянови  
Автор Alastis (Атина)
Публикувано26.07.03 09:36

В Арена го бяха набутали на половин час прожекциите, както Матрицата. С тази разлика, че сега успях да си взема билет. Та за филма:

1. Сценарий - не очаквах нещо особено като действие и така се получи. В основата стоеше това, че "съдбата не може да бъде променена". Ако наистина е така, редно беше и машините да се откажат да преследват Джон Конър.
2. Ефекти - бяха на добро ниво.
3. Битките - не липсваха идеи в схватките между двата терминатора, особено в първия двубой с крана. Като цяло това бяха най-запомнящите се моменти.
4. Арнолд - неочаквано добро телосложение за възрастта си. Още повече, че скоро гледах негова снимка, на която се беше разплул като...
5. Краят - "съдбата не може да бъде променена" - това се разбра чак в края на филма. Честно казано не очаквах такава развръзка.
6. Продължение - отвореният край дава поле за действие в тази насока. Ако има Т4, то ще бъде една голяма битка и филмът ще бъде базиран основно върху специалните ефекти. Ще се загуби цялостата идея и атмосфера. С други думи - не дай Боже да има продължение.

Земя Се Страшно Люлее, Потръпва
И Зейва Пропаст, Скала Се Цепи
Кръв Капе От Сърцето

Тема Re: Т3 - първи впечатлениянови [re: Alastis]  
Автор SEAL (снайперист)
Публикувано26.07.03 09:49

само да добавя, ча аз също го гледах в арена снощи и честно казано очаквах историята да е много зле. Тя не че се оказа като роман на Ремарк, но все пак става. Да, "става" май е най-точната дума

ефектите бяха впечатляващи, а епизода с крана сигурно ще накара хората от екипа на Матрицата да се свият в някой ъгъл и да поглеждат виновно. Накрая очаквах някакъв по-завършен финал, защото и на мен не ми се гледа n-та серия, особено без Арнолд(имайки предвид годините му едва ли след 4-5 ще се снима в Т4)

като цяло-струва си, без да е must see

:: No one lives forever ::

Тема Re: Т3 - първи впечатления [re: Alastis]  
Автор Kontra (ламе)
Публикувано26.07.03 11:00

вчера го гледах за пети път и кво да ти кажа . . .
Арни е размазващо героичен , въргала е бруталено-героичен , ефектите са велики и за разлика от бройка други филми мноо на място , в сценария има не малко фини моменти , дето са доста изненадващи , финалът е драматичен:) и неочакван.
кАжи ми кво искате повече ?
тоя филм не го е харесал , който не го е гледал като хората
мноо е пипнат и е пълен с максимално радващи мънечки подробности

а за Т4 (който съм сигурен че ше има) - тва дето си написал поне като звучене е мноо идейно , но на мен ми идва да се изцепя единствено - тия глупости НЕ ДАЙ БОЖЕ да ги разправяш на баба си , щото преди да си го гледал не мое да знаеш , че ше е такъв или онакъв и щяло да се изгуби тва или онова

Тема Re: Т3 - първи впечатлениянови [re: Alastis]  
Автор Sorceress (a believer)
Публикувано26.07.03 13:12

за мен филмът беше една много приятна изненада. отидох без да очаквам каквото и да било, защото от опит си знаем, че като очакваме нещо особено, обикновено си оставаме брутално разочаровани. та и ефектите не бяха само цел, и на битките не беше прекалено наблегнато... колкото до физиката на арни- той на колко, на 60 ли е? ама никак не му личат... финалът беше поредната изненада, тъй като очаквах почти мелодраматична развръзка... честно казано от всичкото единствено не ми хареса актьорът, играещ джон конър, някакси въобще не ми се връзваше с образа от 2рата част.

to know who you are will take a lifetime...

Тема Re: Т3 - първи впечатлениянови [re: Sorceress]  
Автор Alastis (Атина)
Публикувано26.07.03 17:56

Днес пак го гледах

Актьорът за Джон Конър ми хареса. Не го знам кой е, а и да си кажа правичката - 2/3 от "известните актьори" по кръстословиците не ги и знам, така че този няма шанс да ми влезе в полезрението скоро Но все пак ми хареса.

ОК, връщам си думите НЕ ДАЙ БОЖЕ. Прави сте като в онази реклама - ако не опиташ, няма да разбереш

Поздрави от Alastis

Кръв Капе От Сърцето

Тема Ник Сталнови [re: Alastis]  
Автор Oлмaши (зрител)
Публикувано26.07.03 20:09

се казва, но според мен беше уникална ряпа и най- голямата ахилесова пета на филма ( Ок, не беше най-голямата, но най-натрапващата се)

We can be Heroes
Just for one day

Тема Сега се връщам от Арената...нови [re: Alastis]  
Автор Gallandro (Ал Кохоне)
Публикувано26.07.03 20:41

и мнението ми е:

ЖЕСТООООООКООООООО!!!!!!!!

Сега чакам Т4 с нетърпение... сигурен съм, че ще има. Финала просто беше адски отворен.

Айде, че сега нямам време. Утре или понеделник, ще драсна още нещо .

-Знам какво ми е - катери ми се!

Тема Само да добавя...нови [re: Gallandro]  
Автор Gallandro (Ал Кохоне)
Публикувано26.07.03 20:43

I'll be back!

-Знам какво ми е - катери ми се!

Тема Re: Сега се връщам от Арената...нови [re: Gallandro]  
Автор Alastis (Атина)
Публикувано26.07.03 21:19

А какво ще кажете за това, че Арнолд ШварцеБАГЕР е заявил, че няма да участва в евентуално продължение?

Кръв Капе От Сърцето

Тема Re: Т3 - първи впечатлениянови [re: Kontra]  
Автор SEAL (снайперист)
Публикувано27.07.03 09:23

тоя филм не го е харесал , който не го е гледал като хората

пич, ти кога падна от луната?

:: No one lives forever ::

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.