|
|
|
Тема
|
malko vaprosche
|
|
| Автор | Tomoe (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.07.02 01:40 |
|
|
Ako daden film izliza v Amerika prez Septemvri, koga priblizitelno mojem da go ochakvame u nas? Prez Oktomvri? Noemvri? Koga?
| |
|
Тема
|
malko predpolojenie
[re: Tomoe]
|
|
| Автор |
brym (непознат) |
| Публикувано | 26.07.02 05:29 |
|
|
Mojesh da go namerish oshte septemvri ...daje ...nai-kysno oktomvri...vse niakoi shte go e gepal internetski ot niakyde..moje bi shte imash problem samo sys subtitrite no i tova si ima razreshenie
| |
|
Тема
|
Re: malko vaprosche
|
|
| Автор |
BRAVEHEART (един точен тип) |
| Публикувано | 26.07.02 09:04 |
|
|
Съвсем не винаги става така. Али например доста време се наложи да се чака, а и още незнам дали има свестно копие в мрежата.
А ако питаш кога излизат тук на кино е доста различно. Има случаи когато в България е правена едропейска премиера на даден филм, но това е рядкост. В други случаи се чака и по 6 месеца.
"Всеки човек умира, но не всеки наистина живее" Уилиям Уолъс
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Michaela (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.07.02 10:11 |
|
|
Teglq si filmi ot mrejata ve4e godina i polovina i sam mnogo dovolna...
Te,amerikancite i te sa movie-maniaci,taka 4e nia-novite filmi si gi ima v programite za download.Prosto si iztegli edna svqstna programa i si osiguri mnogo dobra internet vrazka/4e ina4e ne stava:)))/
| |
|
Тема
|
[re: Michaela]
|
|
| Автор |
SEAL (снайперист) |
| Публикувано | 26.07.02 12:24 |
|
|
ако човекът толкова държи да гледа някой филм по-добре да го дочака на голям екран. Ако пък не е приритал за тоя филм защо до го тегли от нет-а
:: No one lives forever ::
| |
|
|
|
Нормално е от 2 до 4 месеца. Има и изключения, примерно Star Wars Episode 2 - веднага. За разни други - дори и след 6 месеца.
За големи хитове - 2-3 месеца най-вероятно.
Примерно, Austin Powers 3 тръгва днес - моята прогноза е за края на септември.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Mecha () |
| Публикувано | 27.07.02 19:17 |
|
|
Кой филм те интересува ако не е тайна?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ris.f.h (KINOMAN) |
| Публикувано | 31.07.02 20:03 |
|
|
kogato filma e na nyakoe ot golemite studia pristiga u nas kogato te re6at, obiknoveno tova e kogato filmat trugne iz ciala evropa, za vseki film e razli4no.
pri nezavisimite filmi ne6tata oba4e izcyalo zavisyat ot tova dali nyakoi bulgarski razprostranitel 6te re6i da kupi filma, i sled tova koga da go pusne.
loshoto oba4e e 4e nashte filmorazprostraniteli ne sa gotovi da plashtat po golemi sumi za prava, nad opredelena granica ryadko se slu4va da dadat, zatova i u nas mnogo ryadko se poyavyavat stoinostni nezavisimi filmi, a kako se poyavyat to obiknoveno e s godina 2-3 zakusnenie
| |
|
|
|
|