Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:28 19.07.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Тема Жана Д'Аркнови  
Автор NIKITA ()
Публикувано07.02.00 16:21

Какво ще кажете за Мила Йовович. Аз не мога да говоря обективно, защото си имам резерви към манекенките. Иначе филма беше много готин. N.

Тема Жана Д'Аркнови [re: NIKITA]  
Автор garamudzo_budzov ()
Публикувано09.02.00 23:06

bre men ako pitash tochno tq malko osira filma...

Автор DS ()
Публикувано10.02.00 14:50

Честно казано за пореден път се убедих, че да очакваш в Холивуд да направят свестен филм свързан с историята, все едно да чакаш от умрял - писмо (не че Холивуд е умрял а Жана Д'Арк е писмото, но...). Ако този филм го гледа професионален психиатър по-скоро ще установи , че Жана Д'Арк (каквато е във филма) е била шизофреничка. Жалко , че Л.Бесон е наше момче -Европейче, но парите диктуват правилата (за съжаление). Все пак ако не сте го гледали идете, може и да ви хареса.

Тема Жана Д'Аркнови [re: DS]  
Автор Caleb ()
Публикувано12.02.00 18:29

Abe ne e losh filma, stiga da ne podhojdate kum nego s ideiata, che shte gledate neshto seriozno i istoricheski dostoverno. Besnia Luke si e napravil action-fantasy s komediini elementi i edinstvenata mu greshka e, che e pusnal charovnoto si, no napulno lisheno ot aktiorski talant, gadje da igrae glavnata rolia. Vsushtnost i oshte edna greshka e napravil - poveril e ostanalite roli na Malkovich, Dunaway, Hofman i Kario i kontrasta s nekadurnostta na Mila veche e stanal mnogo nabivasht se na ochi.

Тема Жана Д'Арк [re: Caleb]  
Автор zev ()
Публикувано02.03.00 21:16

ne znam...oste ne sam gledala filma,no tacmo se kaneh ytre da otida.Otdavna sam se nastroila za 'Jan of Arc',obace taka kato vi slusham,napravo mi ybivate entusiazma....dano ne si dam parite na viatara...

Автор space ace ()
Публикувано27.03.00 22:37

филмът има много хубави неща, но като цяло е прецакан.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.