|
Тема
|
Жана Д'Арк
|
|
Автор |
NIKITA () |
Публикувано | 07.02.00 16:21 |
|
Какво ще кажете за Мила Йовович. Аз не мога да говоря обективно, защото си имам резерви към манекенките.
Иначе филма беше много готин.
N.
| |
|
bre men ako pitash tochno tq malko osira filma...
| |
Тема
|
Жана Д'Арк
[re: NIKITA]
|
|
Автор |
DS () |
Публикувано | 10.02.00 14:50 |
|
Честно казано за пореден път се убедих, че да очакваш в Холивуд да направят свестен филм свързан с историята, все едно да чакаш
от умрял - писмо (не че Холивуд е умрял а Жана Д'Арк е писмото, но...). Ако този филм го гледа професионален психиатър по-скоро ще установи , че Жана Д'Арк (каквато е във филма) е била шизофреничка. Жалко , че Л.Бесон е наше момче -Европейче, но парите диктуват правилата (за съжаление).
Все пак ако не сте го гледали идете, може и да ви хареса.
| |
Тема
|
Жана Д'Арк
[re: DS]
|
|
Автор |
Caleb () |
Публикувано | 12.02.00 18:29 |
|
Abe ne e losh filma, stiga da ne podhojdate kum nego s ideiata, che shte gledate neshto seriozno i istoricheski dostoverno. Besnia Luke si e napravil action-fantasy s komediini elementi i edinstvenata mu greshka e, che e pusnal charovnoto si, no napulno lisheno ot aktiorski talant, gadje da igrae glavnata rolia. Vsushtnost i oshte edna greshka e napravil - poveril e ostanalite roli na Malkovich, Dunaway, Hofman i Kario i kontrasta s nekadurnostta na Mila veche e stanal mnogo nabivasht se na ochi.
| |
Тема
|
Жана Д'Арк
[re: Caleb]
|
|
Автор |
zev () |
Публикувано | 02.03.00 21:16 |
|
ne znam...oste ne sam gledala filma,no tacmo se kaneh ytre da otida.Otdavna sam se nastroila za 'Jan of Arc',obace taka kato vi slusham,napravo mi ybivate entusiazma....dano ne si dam parite na viatara...
| |
|
филмът има много хубави неща, но като цяло е прецакан.
| |
|
|
|
|