Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:59 21.07.25 
Култура и изкуство
   >> Кино
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема КАСТИНГнови  
Автор В ЯЛТА ()
Публикувано03.09.99 21:19

Търсим ТРАЛАЛА - МОМИЧЕТА (ТИП МЕТРОПОЛИС) за учстие като статисти в музикален клип. Заплащане - 15 000 лева (стари). Време - от 10 до 13 часа на 11.09.99г. Опитай си късмета! Заповядай!

Тема КАСТИНГнови [re: В ЯЛТА]  
Автор mar ()
Публикувано14.09.99 18:08

Само да попитам да не би да започнахте снимките на филма??? Ако е така - УСПЕХ!

Тема КАСТИНГнови [re: mar]  
Автор kosta ()
Публикувано15.09.99 11:50

не, това е за музикален клип, вече го снимахме. Постпродукцията тече.

Тема КАСТИНГнови [re: kosta]  
Автор eli ()
Публикувано15.09.99 13:48

Здравей Коста! Къде се губиш? Какво става с филма, който снимате? Пиши ми./може и на онази тема/Ще чакам. Поздрави,ели.

Тема КАСТИНГнови [re: eli]  
Автор kosta ()
Публикувано15.09.99 18:19

Ели, и аз те търсих. На предишната тема се изчерпиха възможностите - може само до 50 теми. Все още не снимаме ФИЛМА, за сега е само клип, но за чужда група - ще върви по MTV Италия и Япония. Ще го видиш скоро. В момента пиша адаптация по романа на Достоевски "Играчът на рулетка". Остави мейл, за да мога да ти пращам откъси за мнение. Ако искаш ествествено. . .

Тема КАСТИНГнови [re: kosta]  
Автор eli ()
Публикувано16.09.99 11:19

Здравей Коста! Най-после те открих. Обаче за онази старата тема, защо смяташ че са само до 50 теми - на моя компютър се показват 53 - има 3 постинга от мен и 1 от З. /тя пак се загуби - може пак да е на някой филмов фестивал/. Възможно ли е само аз да ги виждам? Ако успееш да ги прочетеш пиши. С удоволствие ще ти изпратя адрес на пощата ми, но в момента мейл-сървъра ни се е скапал, като го оправят, ще ти пиша. В kino.dir.bg има много интересно предложение - мисля, че в рубриката на Г.Келендеров - има някакъв конкурс за сценарии, който е в Америка, но е насочен специално за Източна Европа. Можеш да го провериш и да си опиташ късмета след като пишеш сценарий в момента. Стори ми се обнадеждаващо, защото в журито са хора като Никита Михалков и Робърт Редфорд. Желая ти мноооооооооооого гооооооооооолям късмет! Дано успееш! "Играчът на рулетка" не съм го чела, но се сещам че на времето имаше един френски филм със същото заглавие с Жерар Филип. Много беше хубав филма - не знам обаче дали и той е по Достоевски. Това е засега. Чао. Ще чакам отговор. Ели

Тема КАСТИНГнови [re: eli]  
Автор kosta ()
Публикувано19.09.99 20:55

Коя си ти, Ели? За първи път си зададох този тривиален въпрос, откакто обменяме мнения.

Тема за Коста [re: kosta]  
Автор eli ()
Публикувано20.09.99 16:37

Здравей Коста! Ами аз съм едно най-обикновено момиче. Не съм свързана с киното /в смисъл професия или нещо подобно/. Просто това ми е хобито, но май е нещо повече от хоби за мен. Иначе работата ми е свързана с "Автоматизирани библиотечни системи". А, днес ми оправиха пощата, можеш да ми пишеш на адрес: ptb@nacid.nat.bg или ptb@nacid.acad.bg Ще чакам да ми пишеш. Ели

Тема за Костанови [re: В ЯЛТА]  
Автор eli ()
Публикувано12.10.99 16:21

Хей, къде се изгуби пак?! Пиши ми моля те!

Тема за Елинови [re: eli]  
Автор евреин от Пловдив ( ()
Публикувано14.10.99 13:42

Ели, не разполагам с времето си. Имам крайно ограничени възможноста да пиша, та дори и да чета. В момента подготвям сценарий за превод на английски и буквално съм претрупан. По кината нищо не става (дори и Невидимата заплаха не беше кой знае какво за мен, защото я имам на CD още от края на май и съм я гледал сто и трийсе пъти) Тая рядка боза с Шоколадовия каубой Уил Смит едва я изтърпях, аха аха да отида да гледам "След края на света" и се разкандардисах. Нищо не става в света на киното - както казва кралица Амидала - New laedership is needed! ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.