|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
КАСТИНГ
|
|
Автор |
В ЯЛТА () |
Публикувано | 03.09.99 21:19 |
|
Търсим ТРАЛАЛА - МОМИЧЕТА (ТИП МЕТРОПОЛИС) за учстие като статисти в музикален клип.
Заплащане - 15 000 лева (стари).
Време - от 10 до 13 часа на 11.09.99г.
Опитай си късмета!
Заповядай!
| |
|
Само да попитам да не би да започнахте снимките на филма??? Ако е така - УСПЕХ!
| |
Тема
|
КАСТИНГ
[re: mar]
|
|
Автор |
kosta () |
Публикувано | 15.09.99 11:50 |
|
не, това е за музикален клип, вече го снимахме. Постпродукцията тече.
| |
Тема
|
КАСТИНГ
[re: kosta]
|
|
Автор |
eli () |
Публикувано | 15.09.99 13:48 |
|
Здравей Коста!
Къде се губиш? Какво става с филма, който снимате? Пиши ми./може и на онази тема/Ще чакам. Поздрави,ели.
| |
Тема
|
КАСТИНГ
[re: eli]
|
|
Автор |
kosta () |
Публикувано | 15.09.99 18:19 |
|
Ели, и аз те търсих. На предишната тема се изчерпиха възможностите - може само до 50 теми. Все още не снимаме ФИЛМА, за сега е само клип, но за чужда група - ще върви по MTV Италия и Япония. Ще го видиш скоро.
В момента пиша адаптация по романа на Достоевски "Играчът на рулетка". Остави мейл, за да мога да ти пращам откъси за мнение.
Ако искаш ествествено. . .
| |
Тема
|
КАСТИНГ
|
|
Автор |
eli () |
Публикувано | 16.09.99 11:19 |
|
Здравей Коста!
Най-после те открих. Обаче за онази старата тема, защо смяташ че са само до 50 теми - на моя компютър се показват 53 - има 3 постинга от мен и 1 от З. /тя пак се загуби - може пак да е на някой филмов фестивал/. Възможно ли е само аз да ги виждам? Ако успееш да ги прочетеш пиши.
С удоволствие ще ти изпратя адрес на пощата ми, но в момента мейл-сървъра ни се е скапал, като го оправят, ще ти пиша. В kino.dir.bg има много интересно предложение - мисля, че в рубриката на Г.Келендеров - има някакъв конкурс за сценарии, който е в Америка, но е насочен специално за Източна Европа. Можеш да го провериш и да си опиташ късмета след като пишеш сценарий в момента. Стори ми се обнадеждаващо, защото в журито са хора като Никита Михалков и Робърт Редфорд. Желая ти мноооооооооооого гооооооооооолям късмет! Дано успееш!
"Играчът на рулетка" не съм го чела, но се сещам че на времето имаше един френски филм със същото заглавие с Жерар Филип. Много беше хубав филма - не знам обаче дали и той е по Достоевски.
Това е засега. Чао. Ще чакам отговор. Ели
| |
Тема
|
КАСТИНГ
[re: eli]
|
|
Автор |
kosta () |
Публикувано | 19.09.99 20:55 |
|
Коя си ти, Ели?
За първи път си зададох този тривиален въпрос, откакто обменяме мнения.
| |
Тема
|
за Коста
|
|
Автор |
eli () |
Публикувано | 20.09.99 16:37 |
|
Здравей Коста!
Ами аз съм едно най-обикновено момиче. Не съм свързана с киното /в смисъл професия или нещо подобно/. Просто това ми е хобито, но май е нещо повече от хоби за мен. Иначе работата ми е свързана с "Автоматизирани библиотечни системи". А, днес ми оправиха пощата, можеш да ми пишеш на адрес:
ptb@nacid.nat.bg или
ptb@nacid.acad.bg
Ще чакам да ми пишеш. Ели
| |
Тема
|
за Коста
[re: В ЯЛТА]
|
|
Автор |
eli () |
Публикувано | 12.10.99 16:21 |
|
Хей, къде се изгуби пак?! Пиши ми моля те!
| |
|
Ели, не разполагам с времето си. Имам крайно ограничени възможноста да пиша, та дори и да чета. В момента подготвям сценарий за превод на английски и буквално съм претрупан. По кината нищо не става (дори и Невидимата заплаха не беше кой знае какво за мен, защото я имам на CD още от края на май и съм я гледал сто и трийсе пъти) Тая рядка боза с Шоколадовия каубой Уил Смит едва я изтърпях, аха аха да отида да гледам "След края на света" и се разкандардисах. Нищо не става в света на киното - както казва кралица Амидала - New laedership is needed! ...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|