|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Liceto Luc Besson
|
|
Автор |
Ivan () |
Публикувано | 12.07.99 16:09 |
|
Le grand bleu e nai dobriat mu film .Pone ot tezi koito sam gledal .
A Leon e banalen i glupav film ...
| |
Тема
|
Отг: Liceto Luc Besson
[re: Ivan]
|
|
Автор |
mar () |
Публикувано | 12.07.99 16:33 |
|
Drug put e banalen i glupav!Puk i Jan Reno e edin ot nai-gotintite french artisti.
Vij,ako ima niakoi negov film, koito da ne mi haresva kolkoto drugite, tova e Nikita. A za "Le Grand Bleu" si napulno prav.Vsashtnost sujaliavam samo, che ne mojah da gledam "Le Dernier Combat", taka li se kazvashe... A za Jana D'Ark gotov li e?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
soft` () |
Публикувано | 12.07.99 21:20 |
|
dulboko sinio mnogo me kefi...
no ne razbiram shto ne ti haresva leon...
gari oldman li te drazni ili natali portman(men lichno tia v roliata na momicheto prosto me razmaza)...
ili che v banalen kontekst ima mnog dramaturgia i takiva neshta koito redko se sreshtat...
sigurno si zabelezal camernostta na epizodite...
men me izpulni...
| |
Тема
|
Дупл: Отг: Liceto Luc Besson
|
|
Автор |
eli () |
Публикувано | 14.07.99 10:35 |
|
Аз също смятам, че "Безкрайна синева"/както го даваха по кабелните телевизии/ или с другото заглавие: "Голямото синьо" е най-великият му филм и един от най-любимите ми филми! "Леон" и "Никита" обаче много ми харесват - сигурно, защото в тях има повече драма, отколкото екшън. Но "Петият елемент" много ме разочарова - защо му трябваше на Люк Бесон да се прави на американец и досега още не ми е ясно?!
| |
Тема
|
Дано да не съм прав
|
|
Автор |
Vladoo () |
Публикувано | 15.07.99 20:18 |
|
Гледах Петият елемент скоро след като излезе - не ми хареса! Въпреки Б.Уилис който пак (и задължително по потник) раздаваше справедливост , извървявайки утъпкания си път на несретника спасяващ света и превръщащ се в звезда(което му понася с лекота и дори му отива)...въпреки Гари Олдмън, който пък беше изведен до гротеска - толкова зъл, такъв демон, че даже смешно да ти стане.... В Леон беше точно - тук нещата бяха бая поразминати ...
А в началото на тая година гледах Последната битка - първият му филм. Много добър! Много много...
И сега, като си помисля - бе да не би мечтата му на Бесон да е била да направи един истински фантастичен екщън. Т.е. Последната битка и Петият елемент са всъщност двете страни на една и съща идея, началото и края на един път....И от тук нататък - или само повтаряне или още по-лошото...
Дано да греша...
Даже, защо ли не се опитате да ме убедите, че не съм прав, а?
| |
Тема
|
Отг: за Vladoo
|
|
Автор |
eli () |
Публикувано | 16.07.99 10:41 |
|
Ами какво да ти кажа - освен това, че съм напълно съгласна с теб. И на мен "Петият елемент" нещо не ми хареса, и аз го видях като някаква гротеска и много по-холивудски, отколкото другите му филми. Надявам се със "Жана Д'Арк" да не се оплеска така! Дано да се върне към предишния си стил - така, както го знаем от "Леон" и т.н.
P.S. Vladoo, за добро или за лошо не знам, но си мисля, че си напълно прав /това си е лично мое мнение/.
| |
Тема
|
za vladoo
|
|
Автор |
soft` () |
Публикувано | 16.07.99 12:42 |
|
nai mi haresa scenografiata....
i kostumite na jan paul goltie...
tova e...
| |
Тема
|
Отг: za soft`
|
|
Автор |
Vladoo () |
Публикувано | 16.07.99 13:14 |
|
...... no zaslugata na Besson za tia neshta edva li e koii znae kolko goliama ;o((
| |
Тема
|
|
|
Автор |
LabGuy () |
Публикувано | 19.07.99 17:04 |
|
А бе мисля, че си болен щом мислиш "Леон" за банален. Какво точно не ти се хареса? Арнолд ли ти липсваше? Сталоун ли?
Филмът е прекрасен!
Гледал съм го към 6 пъти и мисля, че е нещо велико. Краят му е великолепен / когато бяга и идват от спец. частите/ като визия и музика.
...не знам какво още да кажа, но всъщност всеки си има мнение.
| |
Тема
|
Дупл: Отг: Liceto Luc Besson
|
|
Автор |
Master () |
Публикувано | 20.07.99 12:07 |
|
"Леон" е много добър филм, но не мога да кажа същото за "Петия елемент". Според мен това беше един стандартен филм, който много ме разочарова.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|