|
Тема
|
любопитно
|
|
Автор |
БoянlYl (магесник) |
Публикувано | 12.04.12 20:37 |
|
| |
Тема
|
Re: любопитно
[re: БoянlYl]
|
|
Автор |
anb () |
Публикувано | 13.04.12 21:24 |
|
Бояне, независимо от всичките опити на атеисти, присмехулници, сеирджии и всякакви други врагове на Божието дело, Църквата Е и ще остане най-авторитетната и влятелна структура по лицето на цялата земя. Защото тя не е човешка организация, а съдаден от Бог жив и действащ организъм. Така е било повече от две хилядолетия, така ще бъде и докато се изпълнят Божиите думи в Писанието. От всякъде погледнато, в този материал прозират съшити неумело с "бели конци" хайлашки сензацийки, пропити с вулгарна посредственост. Нещо подобно на добре познатите ни и станали досадно банални компромати и клюки, разпространявани в първите години на годините от прехода ни за известни личности. Голямата грешка на редакторите във въпросния сайт е да мислят, че това е начинът да привлекат общественото внимание и интерес към портала си, измисляйки си "сензации" и "новини". Категоричен съм, че времето ще докаже, тяхната несъстоятелност.
Надявам се, че и ти като здравомислещ човек ще се съгласиш с думите ми.
| |
Тема
|
[re: anb]
|
|
Автор |
БoянlYl (магесник) |
Публикувано | 13.04.12 22:18 |
|
Църквата Е и ще остане най-авторитетната и влятелна структура по лицето на цялата земя. Защото тя не е човешка организация, а съдаден от Бог жив и действащ организъм.
Бог явно е твърде несъвършен щом твори нещо толкова компрометирано
Или просто вярващите често са прекалено вярващи
Но е интересно защо божиите служители които би трябвало да са най- най за да бъдат пример са по скоро най със знак минус
Жалка работа Всички религии с корен юдаизма са жалка работа
| |
Тема
|
[re: БoянlYl]
|
|
Автор |
anb () |
Публикувано | 13.04.12 22:43 |
|
E, ако за теб издания като "Блиц", "Шок", "Уикенд" или други подобни "жълти" медии са източник на достоверна и актуална информация, какъв е смисълът да говорим? Просто, няма да бъде сериозно... Защото такива издания представляват нещо като заведения за бърза закуска, които предлагат полусготвени пикантерии, изобилно подправени с миризливи подправки, които да задоволяват преди всичко всеки един непретенциозен и повъхностен вкус. Затова не им отделяй вниманието, което не заслужават.
Редактирано от anb на 13.04.12 23:51.
| |
Тема
|
[re: anb]
|
|
Автор |
БoянlYl (магесник) |
Публикувано | 14.04.12 01:35 |
|
Абе може и да са жълти вестници, но ако всичко е лъжа могат да ги осъдят Да не говорим че скандали с висшия клир се излъчват и по сериозни медии
Ама как да е ти си вярваш че тия хора са готини, аз хич не им вярвам. Вържи попа за да ти е мирно селото са казали хората
| |
|
Църквата Е и ще остане най-авторитетната и влятелна структура по лицето на цялата земя. Защото тя не е човешка организация, а съдаден от Бог жив и действащ организъм.
Коя Църква? Не че нещо, ама се нароиха много. Нещо, което не се наблюдава при авторитетния ислям, например ;)
| |
|
Христовата Църква имам предвид. Никъде не съм делял по деноминации (или конфесии). И понеже ти си наясно с нещата, учудвам се, че задаваш такъв въпрос.
| |
|
|
|
|