|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Видовден
|
|
Автор |
JoroH (ВРИД) |
Публикувано | 17.01.12 21:46 |
|
Вече в сайта на Комисията за разкриване на документи и обявяване на принадлежност към бившата ДС може да се видят кои са били агенти от клира на Православното и католическо вероизповедание. Това, което чакаме, е да излязат и агентите с протестантско вероизповедание.
| |
|
Добре де, и какво като ги видите?...
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
|
Забавно е!
Католикът бил "Агент Петър" ...по Ватикански!
Старозагорски митрополит Галактион - Мишо...
| |
Тема
|
Re: Видовден
[re: *abi*]
|
|
Автор |
JoroH (ВРИД) |
Публикувано | 18.01.12 00:07 |
|
Принципно, знаейки и други агентурни имена, и аз забелязвам, че не може да се отрече чувството за хумор на службите.
| |
Тема
|
Re: Видовден
[re: JoroH]
|
|
Автор |
*abi* (eLgreco) |
Публикувано | 18.01.12 00:09 |
|
Каквото знаят да правят, това са правели - пак са служили служителите.
Редактирано от *abi* на 18.01.12 00:11.
| |
|
Много тъжно, но не неочаквано. Това, което ме потриса в позицията на част от единоверците ми, е, че уж трябвало да сме настоени снизходително към владиците-ченгета.
Коля и беся
| |
|
епа прошката нали е основен лайтмотив на Християнството. Щом агентът Павел отпреди 2000 години се е покаял и станал апостол на новата вяра, едни десейци ли трябва да осъждаме.
| |
|
Преди прошката обаче трябва да има покаяние.
| |
|
абсолютно не.
Бог първо ни е простил - не защото го заслужаваме, а защото ни обича. от там нататък ние може да се покаем, но можем и да си я караме постарому, с всички последствия и от едното, и от другото.
| |
|
Ако ти е простил защо си тук, а не в рая? А и не може да отречеш - никой от тези, на които Христос е простил, не е заявил - "Не виждам грешка в себе си" или "Не съжалявам за нищо".
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|