|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|
Не, че напирам точно аз да съм инициатор, но все пак си има някаква регулярност, която, поради сполетялата тази година клуба прекомерна апатия, бе занемарена. Ще се радвам Аби, Анн, Глишев, Калин и пр. инициативни клубари да дадат идеи за място и ден. По възможност тук, в центъра. Ако не, здраве и берекет за новата година! Ако да, също, но още повече!!
| |
|
|
|
На 30-и, за да имат време всички да реагират?
Magister artium
| |
|
|
|
30-ти декември, четвъртък - да, за мен е мн. удачна дата. Дано и на другите редовни клубари им е удобно да се вяснат тогава.
| |
|
|
|
Аз мога.
Решете вие къде и в колко часа - и да се пуши!!!
Да канонизираме изобретателите на пералнята машина!
| |
|
Тема
|
Re: Клубна среща?
[re: *abi*]
|
|
| Автор |
Roxy (joie de vivre) |
| Публикувано | 28.12.10 09:31 |
|
|
За. С евентуално закъснение от моя страна поради предпразнично пазаруване, ще съм на линия.
| |
|
|
|
За съжаление, не съм в София по това време, но ви желая приятно изкарване.
| |
|
|
|
Помисли за място защото всичко е ангажирано изаето, най-добре е някъде да се стартира около пет , защото тогава има свободни места. И ако може, не в онези ужасни мазета, плийз.
| |
|
Тема
|
Re: Клубна среща?
[re: kakata]
|
|
| Автор |
Йexдй (елфът савин) |
| Публикувано | 28.12.10 20:00 |
|
|
Мъглишев има огромна къща, остава само да занесете пиене и ядене.
| |
|
|
|
Уви, наследодателката се прибра от Гръцко, така че ще се наложи да се примирят с кръчма
Magister artium
| |
|
|
|
Как ви звучи "Скара бар" на бул. "Дондуков" и ул. "Бенковски"?
Близо е до спирки на трамвай 20 и тролей 9, наблизо са Операта и Руската черква. Демек идеален център.
Има страхотно ядене на сносни цени, широко е, може да се пуши, не е мазе, не е долнопробно, не е и надуто, само пиенето е малко по-скъпо, но поне бирата е напълно достъпна, пък и не е чак непосилно човек да си поръча вино или нещо такова.
Засега работно се ориентираме за 30 декември, четвъртък, към пет-шест вечерта.
Magister artium
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|