|
|
|
Тема
|
Тайната на Неговата сила
|
|
| Автор |
п_o_п_e_т_o (Иво Попов) |
| Публикувано | 20.12.10 15:09 |
|
|
И ще познаете Истината и Истината ще ви направи СВОБОДНИ !!! / Йоан 8:32 /
| |
|
|
|
Знам, че ако искам да отровя комшийското куче няма да му сипя отрова директно от шишенцето, а ще мъ приготвя деликатес, в който да сложа отровата.
Дори да казва някоя друга истина, като цяло в тази храна има отрова, понеже Бени Хин е доказан лъжепророк.
Бени е и доказан прелюбидеец. Преди да се е развел (сега е в процес на развод), той вече има любовница.
Впрочем, при търсене на видео за Бени, на първо място излиза следния клип.
Нека не се заблуждаваме! Не всеки, който крещи "Господи, Господи" познава Господа и Служи на Него.
| |
|
Тема
|
Re: Тайната на Неговата сила
[re: JoroH]
|
|
| Автор |
Йexдй (елфът савин) |
| Публикувано | 20.12.10 23:03 |
|
|
човещинка е.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Mъrлишeв (Хобит) |
| Публикувано | 21.12.10 01:29 |
|
|
Тоя ако се появи да проповядва в Югоизточна Европа, ще яде много бой от внуците на някоя грубиянски бутната баба.
Magister artium
| |
|
|
|
Мда. Не съм наясно с тоя случай, но се сещам се за една на Фил Колинс.
Listen to many, speak to a few.
| |
|
|
|
Това, че някой е заучил някакви си клишета, не го прави да е говорител на истината.
Сам Исус казва:
Матей 7:16
От плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репеи?
Плодовете (дарбите и делата) на този лъжепророк говорят, че той не само е лъжепророк, но и заради него се хули и извращава Божието Слово!
Ако това е силата (?), която Бог му дал, то аз не я искам никога.
И е ясно, че стотиците хиляди, които крещят истерично на неговите циркаджийски представления, не са обсебени от Божия дух, а от някои други духове!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
пчeличkaтa (бръмчаща) |
| Публикувано | 21.12.10 16:57 |
|
|
Разбираемо е, защо се е развел. Тая вещица не пада по-долу от тъпия си палестинско-арменски мъж.
| |
|
|
|
|