|
|
|
Тема
|
Жена, заведена на Небето
|
|
| Автор |
п_o_п_e_т_o (Иво Попов) |
| Публикувано | 02.12.10 09:20 |
|
|
И ще познаете Истината и Истината ще ви направи СВОБОДНИ !!! / Йоан 8:32 /
Редактирано от п_o_п_e_т_o на 02.12.10 09:23.
| |
|
|
|
Това нищо не е. Ние си имаме цял един дядо, който се разходил по небето докато бил три месечно бебе. Разбира се, тялото му също се преобразило и горе шетал във вид на юноша. Докато бил на небето майка му съвсем естествено се чудела къде е бебето й, но така и не разбрала. Не разбрала, щото три месечното бебе още не можело да говори и когато се върнало при майка си не успяло да разкаже. Едва като поостарял достатъчно и главата му поолисяла, а брадата побеляла, Йона, вече дядо, описал в книга пътешествията си.
| |
|
Тема
|
Re: Жена, заведена на Небето
[re: п_o_п_e_т_o]
|
|
| Автор |
Eжko_ (бодли_дрешко) |
| Публикувано | 02.12.10 15:02 |
|
|
". . .Той ме кръсти със Святия Дух, с нови езици, небесни песни и свят смях. . ."
Това, че клати тялото си "напред-назад" също било дар свисше.
| |
|
Тема
|
[re: п_o_п_e_т_o]
|
|
| Автор |
kakata (221B Baker Str) |
| Публикувано | 02.12.10 22:43 |
|
|
Все пак, тя защо се клати така?
| |
|
Тема
|
[re: kakata]
|
|
| Автор |
JoroH (ВРИД) |
| Публикувано | 02.12.10 23:45 |
|
|
Сякаш цял живот е работила като метроном.
"От тогава, 1995, той ме помаза с "треперещо тяло". Оттгава моето тяло се движи напред и назад в църква по време на молитвата. Моето тяло и сега се движи напред и назад, и ако не правя това, моят стомах силно се свива. И аз се чувствам ето така, сякаш ще експлоадирам".
Ужас просто.
Преди време бях потресен от харизматичната некрофилия, понеже се явяваха постоянно нови "свидетелства" на минали през "ада", кое от кое по-различни, сякаш има много адове, но на всички се възхищаваха. Тази също идва от някакъв ад, само че там ги няма например ония десетметровите демони от едно друго "свидетелство". Другият ад беше фрашкан с демони.
Потресе ме и склада за абортирани бебета. Ако майките им се спасели, като умрат, щели да им върнат абортираните бебета да си ги гледат. Що за глупости!
Някога бях харизматик, но не помня чак на такива глупости да съм вярвал, Сори!
Нека все пак да споменем Словото Божие.
2 Коринтяни 12 глава
3 И такъв човек, познавам, (в тялото ли, без тялото ли, не зная; Бог знае),
4 който бе занесен в рая, и чу неизразими думи, които на човека не е позволено да изговори.
Редактирано от JoroH на 03.12.10 00:11.
| |
|
Тема
|
[re: JoroH]
|
|
| Автор |
Mъrлишeв (Хобит) |
| Публикувано | 03.12.10 00:32 |
|
|
Това важи и за нашите православни треперковци, които си въобразяват, че посещават Ада и Рая, все едно са на екскурзия там с Енох, Вергилий и Данте под ръка.
Magister artium
| |
|
|
|
Пак католиците най-културно са се справили. Някакъв италианец описал всичките си политически противници в Ада (добре ги е подредил, трябва да му се признае), а любимата си, то се знае - в Рая.
Magister artium
| |
|
|
|
В тази НЯМА истина и нейният Бог не е нашият Бог!
Няма значение, че хиляди лъжехристи ползват името на Исус - Исус не е с тях!
| |
|
|
|
|