|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Валерия
|
|
Автор |
muntzer2 (Георги Димитров) |
Публикувано | 17.10.07 03:43 |
|
Скъпи братя и сестри
вчера се е родила преждевременно дъщерята на Данката, Валерия. Понеже е само 860гр. ви моля да се молите за нея дано Бог благослови Дани с това да е баща на едно силно, здраво и добро момиче. Аз знам че тя е скъпоценна за Него. И е много дълго очаквана от Дани и Лорена. С дъщеря ми се молим за тях от извесно време.
Милостиви Боже нека Валерия да бъде здрава и благословена и да радва майка си и татко си. Благослови семеиството на Дани скъпи Татко. Амин
Here’s my heart, O take and seal it,
Seal it for Thy courts above.
| |
|
Амин!
| |
|
Нямаш грижи, колегите лекари ще се погрижат за бебето. Едно голямо благодаря кажи на акушерския екип. Преди такива деца не са имали голям шанс, но сега с разцвета на меицината - едва ли ще има проблеми.
Иначе името е хубаво - римско. Живо и здраво да е детето /каквото е и името му/.
Facta, non verba!
| |
|
призива беше за молитва не за мнения. Дани не е простак да не благодари на хората. Както би благодарил и на хората които се молят за него и Валерия.
Here’s my heart, O take and seal it,
Seal it for Thy courts above.
| |
|
По молитвите на всички Обичащи го,нека Бог даде Валерия да израсне красавица като майка си,и умница като баща си.
С вяра че на Валерия и предстои дълго да радва родителите си,ние се молим за нейно здраве,за бързото възтановяване на майка и,и за спокойствието на баща и.
Амин
| |
|
Да е живо и здраво
То трябва да расте, а пък ний да се смаляваме.
| |
|
каквото е писано преди времената, във вечността - това ще стане
и не питай "защо"
ще се моля за душичката
| |
|
Амин! Прекрасно е, че Данката става татко. Да му носи много щастие!
| |
|
Дано Господ опази детенцето живо и здраво!
| |
|
какво става с нея?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|