Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:03 02.07.25 
Религия и мистика
   >> Християнство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Като клуб Религиянови  
Автор *abi* (eLgreco)
Публикувано15.10.09 15:02

Аз съм на мнение, че трябва да се заключим като клуб религия... Мисля, че няма да е трудно да се сдобием с подобно право.

Направо е невъзможно да се проведе един свестен разговор.

Какво мислите?

(В края на краищата всеки проверен "авер" може да получи достъп...но поне ще си спестим спама и опропастяването на темите. И с положителност много модераторски труд, който е излишно разпиляван)

Тема Re: Като клуб Религиянови [re: *abi*]  
Автор GlBBS (MCMC)
Публикувано15.10.09 16:03

Аз лично мисля, че това е залитане в друга крайност.
То и сега ти си ги знаеш любителите на спама. Основният проблем е как те да престанат по свое вътрешно убеждение. Че е сложно сложно е, но "администирането" чрез строги външни правила е вид "дресура", а не спазване на общополезни норни по вътрешно убеждение.
Все пак всеки преценява дали да отделя време за безцелно разменени реплики или да си пасува. Но това си е мое гледище по въпроса.

The most certain think is the uncertainty

Автор daoford ((sastradatelen))
Публикувано15.10.09 16:08

Обърни се към модератора на "лични" и му поискай да те "включи" в списъка на "правоимащите" да пишат...
Тази "цедка'' е заради "Оро"... С нея му Слагат Вечен Бан...

Лек и Успешен Ден!!!

Човек отнася със себе си на Онзи Свят само Oнова, което е Раздал на Този!!!

Автор Modest Mouse (непознат)
Публикувано15.10.09 16:55

заключете се
тъкмо няма да пиша и тука

Тема Re: Като клуб Религиянови [re: GlBBS]  
Автор *abi* (eLgreco)
Публикувано15.10.09 17:13

За да прибегна до подобно предложение имам за основание един инцидент от днес, които беше доста неприятен както за мен така и за Къдли...

Разбира се може да гласувате против. Мнозинството определя политиката.

Автор GlBBS (MCMC)
Публикувано15.10.09 17:31

Аби,
не се съмнявам в добронамереността ти. Както се казва обаче демокрацията е сложна работа, и не води автоматично до добри резултати. Преди това трябва да има гражданско общество - съвкупност от зрели граждани. Съзряването на гражданите е труден и бавен процес, но "парниковият" ефект на "железните" правила бавно и гарантирано води до задушаване на гражданското съзряване. Но ти си ги знаеш тези работи не по-зле от мен

Пожелания за хубава вечер

The most certain think is the uncertainty

Тема Re: Като клуб Религиянови [re: GlBBS]  
Автор *abi* (eLgreco)
Публикувано15.10.09 17:47

Съзряването на гражданите е труден и бавен процес, но "парниковият" ефект на "железните" правила бавно и гарантирано води до задушаване на гражданското съзряване.
Снощи в един много готин документален филм чух следното изказване , префразирам:

"Демокрация може да съществува само в образовани общества, такива които четат и не се ползват от медийната, често неподлежаща на правилна констатация атака. Интелигентността днес се състои в успешния подбор на информация, който се учи и в последствие умее да прави човек. Отсяването й води до положителни или отрицателни резулатати за индивида и определя неговото място в обществото."

Склонна съм да се съглася. На форумните анархисти определено има липсва адекватна начетеност.

Лека и на теб.

Редактирано от *abi* на 15.10.09 17:53.

Автор ann ()
Публикувано15.10.09 19:03

За какво заключване става въпрос? Не ми е ясно ... не пиша в Религия (или поне скоро не съм).

Автор Sisilia ()
Публикувано15.10.09 20:27

Против!
Как иначе ще идвам на рожден ден?
Освен това, катинарчето не е в стила на Къдли.

Познавам я лично!

Автор believerbg (Умерен)
Публикувано15.10.09 21:47

Че то останаха ли въобще сериозни хора в този клуб да пишат?
Вероятно има причина поради, която са избягали. Аз съм за заключване на клуба! Отдавна трябваше да има строги правила в този клуб. Ето до какво ви доведе "най-свободния форум", който Жоро постоянно проповядва. От свободен се превърна в свободия и анархия.
Аз тук влизам изключително рядко, защото станаха все по малко стойностните теми и стойностните хора, които пишат.
Християнството само по себе си изисква доста голямо посвещение и един християнин се налага да се съобразява с доста неща, за да живее християнски живот така както Бог изисква от него.
Тук обаче по нищо не личи, че пишат истински християни. Всеки невярващ, който влезе в клуба ще си каже "те с нищо не са по различни от мен".

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.