|
|
|
Тема
|
Обични братя и сестри
|
|
| Автор |
potrebitel (крем за сърце) |
| Публикувано | 15.07.09 16:02 |
|
|
Моля препоръчайте ми секта,в която да има секс и други подобни развлечения и да не искат пари,имоти и т.н.
Писна ми от православен живот!
Благодаря преждевременно.
| |
|
|
|
| |
|
|
|
Ако търсиш секс, трябва да си останеш православен. Там го има във всичките му разновидности, но особено се набляга на хомосексуализма, както личи от едно скорошно писмо на отец Стефан до Св. Синод.
"Синергията e термин от Библията" - ЛюбимеЦ 5 за 4
| |
|
|
|
Не е само при православните, мормоните и евангелистите също са скрити лимонки!
| |
|
|
|
Честно казано, не съм прочел или чул нито една новина за разврат в средите на мормоните. За евангелистите имам лични наблюдения и мога да те уверя, че там има доста морален упадък, но като цяло хората спазват някакви християнски принципи на живот. Ако случайно не си чувал нищо по въпроса за секса в православните манастири или в покоите на Негово светейшество, можеш да рагледаш линка с по-подробна информация:
"Синергията e термин от Библията" - ЛюбимеЦ 5 за 4
| |
|
|
|
Попе, много бъркаш :) В почти всяко мормонско семейство има гей момчета - бил съм, знам как стоят нещата. Всички имат по 5+ деца, след второто/третото момче, останалите са би или гей. Гей мормоните наистина са много И са големи симпатяги, освен това от личен опит ти казвам - не изпитват никаква вина от "греха" и си живеят щастливо, но далеч от семейството (да, отхвърлят ги напълно, факт). Или просто живеят според природата си и го пазят в тайна, иначе близките им се отричат от тях и ги обезнаследяват. Което си е голямо лицемерие, имайки предвид колко нормално са приемали многоженството и варварския патриархат, а за едната хомосексуалност се отказват от децата си.
| |
|
|
|
не нищо смешно не мисля,че съм написал.въпроса ми е съвсем сериозен.
попрочетох тук таме,но нищо не ме устройва дори частично.в бялото братство не се яде месо,а аз без пържоли не мога(нека не се обиждат белите братя и сестри,че ги намесвам в сектите,нямам лошо отношение към тях след като държавата ги е позволила).в бургаското село Горица има добра секта на руснака Лъжепутев или нещо подобно,не запомних името му,но там не се влиза лесно ако не си богата,разведена или семейна жена,а аз не съм мамка му.та наистина ако някой знае нещо нека сподели.хора сме все пак,нека си помагаме.
| |
|
|
|
въпроса не е в това да сменяме за едното нищо/нещо православието,а дали да продължаваме да го живеем по правилата.трудно и жестоко е да не пожелаваш нещата на ближния си и да живееш в лишения.кому е нужно това?на нас или на някой друг?
| |
|
|
|
Приятелю, тук май няма да намериш отговор на въпроса, който поставяш. Виж в другите клубове, специализирани в областта, която те вълнува. Пък и не е нужно да е секта дето се вика...виж колко социални групи има, ориентирани към "свободен" начин на живот !
И.Н. 24:15
| |
|
|
|
|