|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Д-р Деси Пулиева
|
|
| Автор |
п_o_п_e_т_o (Иво Попов) |
| Публикувано | 21.04.09 10:32 |
|
|
Д-р Деси Пулиева - Панайотова приравни секти, пушачи и хомосексуалисти
И ще познаете Истината и Истината ще ви направи СВОБОДНИ !!! / Йоан 8:32 /
| |
|
|
|
Нищо ново. Както винаги враговете им са носители на всички възможни отрицателни качества и навици.
| |
|
|
|
Горката жена!
Наистина я съжалявам. Гадното е, че тя се явява като говорител на Св. Синод и изказва мнения, от които Св. Синод не се дистанцира.
И ще познаете Истината и Истината ще ви направи СВОБОДНИ !!! / Йоан 8:32 /
| |
|
|
|
Нищо ново. Както винаги враговете им са носители на всички възможни отрицателни качества и навици.
Каломаин,ти забеляза ли речниковия багаж на г-цата?
Голямата трагедия не е смъртта, а това, което умира в теб, докато си жив.
| |
|
|
|
Тебе те е страх от нея.
| |
|
|
|
Тебе те е страх от нея.
много!...
| |
|
|
|
На работа никога не включвам колонките. Не съм я чула, но като се прибера ще го направя.
| |
|
|
|
На работа никога не включвам колонките. Не съм я чула, но като се прибера ще го направя.
стори ми се,че по изразните средства,преди да е била д-р по "православно" богословие е била чалга певица...
с бързото говорене,интонациите и повторенията тя се опитва да скрие грозотата си с една егоцентрична махленска показност...
| |
|
|
|
Гадното е, че тя се явява като говорител на Св. Синод и изказва мнения, от които Св. Синод не се дистанцира.
що за "Св.Синод" са тия треперещт и склерозични старци на които всяка сутрин им пускат записи какво са говорили и правили вчера и какво трябва да говорят и правят - днес!?
те дори е се усеща и се посират в гащите и "хубавото" тука е,че гъзомийници не липсват,та да им мията насраните дупета...
щo не носят памперси?
добър въпрос,но не е с повишена трудност.ако стане така,то тогава от какво ще се хранят гъзомийниците?без тая "работа" щe умрат от глад,защото не знаят да пряват друго...
| |
|
|
|
Това не го забелязах, но тази жена наистина е страшна с фанатизма и жестокостта си.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|