Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:47 04.11.25 
Религия и мистика
   >> Християнство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема До единия модераторнови  
Автор Zara_83 (живея за ИСУС)
Публикувано29.09.08 12:19

Здравей Жоро
пиша на теб,тъй като разбрах,че не мога да разчитам на останалите модератори тук. Молбата ми е да се баннат всички участници,които не се придържат към правилата на клуба и проявяват подигравателно и погохулно поведение и пишат обидни постинги по отношение на БОГ и християнството.
Въпреки поставената ми преди дни тема не виждам подобрение на състоянието,в което се намира клуба в момента. Лица с атеистични възгледи продължават да се подиграват с християнството в клуб Християнство пишейки по невъобразимо грозен и унизителен начин,като допълват отровите които ръсят тук с отвратителни картинки следващи постингите им. Решението е на тези лица да им бъде прекратен достъпът до този клуб,защото действително обидите по отношение на християнството тук станаха твърде много и е невъзможно да се изпратят всички линкове с богохулни постинги.
Визирам лицата с окултни интереси,които прииждат в клуб Християнство и носят отровни и богохулни послания, Скептика,и останалите атеисти,които не желаят културно общуване а предпочитат да хулят и обиждат и то на християнска територия.
След като определени индивиди не желаят да приемат християнското послание,то е израз на тяхната свободна воля. Оттук нататък обаче те нямат никакво право да богохулстват и унизяват християните обиждайки вярата им. Тяхното участие не носи нищо полезно в този клуб,а само вреди.
Затова отново призовавам за бан основно на скептика и не желая да чета повече изказвания от рода на

Всеки с подигравателно поведение следва да бъде баннат. Подобно поведение се наблюдава и в Римлянина,както и в доста от участниците тук.

Попитах ИСУС: Колко ме обичаш?Толкова!Каза Той......И УМРЯ ЗА МЕН!!!!!

Тема Re: До единия модераторнови [re: Zara_83]  
Автор believerbg (Умерен)
Публикувано29.09.08 13:20

Ето защо пиша толкова рядко тук и не се чувствам член на този клуб!

Тема Re: До единия модератор [re: Zara_83]  
Автор timberwolf (consiglieri)
Публикувано29.09.08 17:03

Първо послание на Петра 3:8,9...13-16

Животът е вечен, любовта е безсмъртна...

Тема Re: До единия модератор [re: Zara_83]  
Автор JoroHМодератор (ВРИД)
Публикувано30.09.08 00:19

Не искам да бягам, от отговорността си на модератор. Мразя бановете, но ако продължат да ме принуждават да ползвам малкото свободни часове от денонощието си да трия провокации, най-егоистично наистина ще побанкам тоя-оня да мирне клуба и аз да не се занимавам да чета по няколкостотин мнения на ден. То бива активност, ма да е градивна, не дребни заяждания. Искам да отбележа, че това не се отнася до Каломайна и Рокси - те не споделят много нашата гледна точка, но се държат достатъчно възпитано.

Тема Човече [re: JoroH]  
Автор b1969 (א o)
Публикувано30.09.08 00:26

ти се скъса да триеш...що ми шитна две-три теми ?! :)

Тема Re: Човеченови [re: b1969]  
Автор JoroHМодератор (ВРИД)
Публикувано30.09.08 00:35

Пусни си ги в клуб "религия"

Тема Да, ама [re: JoroH]  
Автор b1969 (א o)
Публикувано30.09.08 08:37

Да, ама след като има 5-редов цитат от Библията значи става за клуб Християнство?!:)

Тема Re: Да, ама [re: b1969]  
Автор ask2OO4 (питанка)
Публикувано30.09.08 11:31

След като модераторът е преценил, че не става, значи не става. Постоянните клубари подкрепяме мнението му и му имаме доверие за това.

"Истина, мъчно е на онемелия от чудо да говори на оглушели от крясъци."

Тема Re: Да, ама [re: ask2OO4]  
Автор ann ()
Публикувано30.09.08 11:41

Да, подкрепяме го.

Тема Re: Да, ама [re: ask2OO4]  
Автор Skeptic (Free Thinker)
Публикувано30.09.08 11:53

Бе всъщност не е точно така. Модераторът също е човек, и той прави грешки. Няма такава игра "щом някой е преценил, че не става, значи не става". Никой не е съвършен. Освен може би Зара.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.