Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:31 09.07.25 
Религия и мистика
   >> Християнство
*Кратък преглед

Тема "Православоезичество"!нови  
Автор maycal (старо куче)
Публикувано21.03.07 11:00

Ето статия от "Стандарт":

(изобщо не беше "тихо" пусната музикита, направо си гърмеше!)

А това са моите впечатления:

Минах покрай "Св. Седмочиленици" по време на опелото.От двете страни на вратата на черквата имаше по една голяма тонколона, от които доста силно "струеше" музика на група "Хиподил", както се разбира от статията.Влязох в черквата, тя беше изпълнена до предверието.Хората, които се намираха най-отзад, дори и тези които бяха по-навътре, чуваха само тази музика-тя заглушаваше службата!Видях певеца Стенли и без да го познавам, реших внимателно да го попитам дали според него е редно музиката от тонколоните да се чува и вътре в черквата.Той ми отговори, че в такъв момент(траурен-бел. моя) не му било да разсъждава по такъв въпрос.След края на церемонията попитах свещенниците в черквата, дали са дали разрешение за тази муизка.Отговориха ми ,че не са знаели за нея, никой не ги бил питал.
Участника в службата, правещия добро впечатление дякон Братоев(този ,който спечели 50000 лв. в "Стани Богат"), напусна района на черквата, яхнал мощен мотор.Беше в дяконски дрехи, така че гледката беше доста колоритна!
Изобщо -православоезичност(имам предвид всъщност само " музикалното озвучаване")!Мислите ли ,че този термин е сполучлив като "находка"?

Редактирано от maycal на 21.03.07 11:11.

Тема Re: "Православоезичество"!нови [re: maycal]  
Автор БoянlYl (магесник)
Публикувано22.03.07 09:00

Мисля, че убиждаш езичеството

Автор бeзпътeн (обективен)
Публикувано22.03.07 09:33

Хехе, Кембъла не беше въобще религиозен, дори напротив. Спомням си много негови предавания, в които се изказваше твърде негативно за религията. Дори споделяше "Не вярвам в Бог". Може да се каже дори, че беше антирелигиозен.

Не знам, ако зависеше от него, дали въобще би решил да бъде опяван в църква. Но музика на Хиподил за погребение е наистина добър съпровод!

Попове (православни скотове, ако цитирам Ботев) не са нужни!

Тема Re: "Православоезичество"!нови [re: бeзпътeн]  
Автор БoянlYl (магесник)
Публикувано22.03.07 09:45

На това се казва ирония на съдбата

Като цяло по голяма подигравка за църквата от това да я вземат за траурна агенция май няма

Аз се сещам за едно друго подобно погребение на Илия Павлов където масоните изгониха поповете от гробищата за да си направят погребението по Розенкройцерски обичай Църквата не взе отношение по въпроса все пак нали и висшия клир членува в разни ложи

Ако искаш весело погребение хиподил наистина стават, макар че ако ще е весело аз бих си пуснал Крали Марко на Черно Фередже

Тема Re: "Православоезичество"!нови [re: бeзпътeн]  
Публикувано22.03.07 09:45

"Хехе, Кембъла не беше въобще религиозен, дори напротив. Спомням си много негови предавания, в които се изказваше твърде негативно за религията. Дори споделяше "Не вярвам в Бог". Може да се каже дори, че беше антирелигиозен.

Не знам, ако зависеше от него, дали въобще би решил да бъде опяван в църква. Но музика на Хиподил за погребение е наистина добър съпровод! Попове (православни скотове, ако цитирам Ботев) не са нужни!"

Това ти изказване, струва ми се, е резултат от демонично "подбутване" спрямо твоята персона, ако използваме теримнологията на екзорчистите, гледай да не станеш "обсебен"!

Автор BlackWolf (ловец)
Публикувано22.03.07 12:47

Приятелю, по обсебени от фанатичните юдео-християни няма...

Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!

Тема Re: "Православоезичество"! [re: BlackWolf]  
Публикувано22.03.07 13:17

От "фанатичните"-вероятно, да!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.