|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Честито!
|
|
Автор |
Black Wolf (ловец) |
Публикувано | 26.06.05 01:10 |
|
Вече си имате един изявен клерикал в парламента... И то такова таковата на всички т.нар. "демократи".
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
|
:))
ами така става понякога:))
за равновесие на нихилизма се явява шовинизма...
въпроса е обаче как да имаме полза всички(тоест аз изповядвам като Буров т.н. държавен шовинизъм-това е което виждаме във позициите на САЩ,Франция,и всяка друга страна по света),но от формата която сега е приел в България надали..по вероятно не.
Това според мен е типичен популистки ход и рекламен трик.
Още от времето на цар Меса е ясно че всеки който пише(казва) нещо винаги с хубаво за себе си го пише..
Плочата на цар Меса се намира в Лувъра..на нея има прелюбопитни неща.
Например там пише по типичния семитски начин:" аз унищожих силата на"..( една любима на едни хорица страна),а в ответния документ пише обратното..
Така се получава понякога..:))Като исторически факт остава обаче само- нито единия е "унищожил" нито другия..за помпане на самочуствие те си пишат...
Дано покрай многото си думи В.С. направи и нещо свясно..
Това важи и за другите..но кой ще направи нещо..да сме здрави да видим.
Макар че не вярвам(в смисъл че не е възможно),защото правистите знаят че България не е "суверенна" страна!!
От друга страна остава поне да гаделичка самочуствието на някои.
Все пак да не забравяме че на света няма страна която да не помпа шовинизъм:)) под каквато и да е форма.
Блеки проблема е че истински търсещите винаги са малцинство..на тях им препоръчвам да позачетат малко от Николо Макиавели...
Винаги средностатистическия "гражданин" има нужда от "патерица"..но най-вече от хляб и зрелища.
в резюме:мисля че В.Сидеров не е нещо повече от популист..
Не подкрепям такива като него,и не мисля че нещо ще направи..
"Всичко,което не е море,е провинция." Ърнест ХемингуейРедактирано от ЛюбимeЦ 12+1 на 26.06.05 03:11.
| |
|
О Любимецо, ти си така отворен за сътрудничство с други църкви, народи и правителства, които биха потърсили твойта богословска консултация, но само към Израиля, към богоизбрания народ се показваш суров и немилостив. Защо така? Ако те поканят на една конференция икуменическа в Кинг Дейвид (това е един от най-добрите хотели в Иерушалаим), белким ще откажеш и ще отидеш в ивицата Газа на ислямското килимче да тъпчеш експлозиви в масури и после масурите не знам де. Много небалансирана позиция са заел поради неусмисляне!
| |
|
Все пак не бъркай здравословния национализъм с шовинизма А що се отнася до расисткото богоборческо "избрано племе", свидетелствата за безобразията му са изключително много, защото и безобразията му са в изобилие. Само слепец не може да ги види. И продължават и сега с пълна сила. Тези неща са казани и от много православни и католически свещеници, обаче кой да слуша
| |
|
ЗА кого говори Вълчо?
| |
|
За Волен Сидеров. Но предполагам, че неговия православен фундаментализъм ще се обърне не само срещу "чедата израилеви" и мангалите, но и към другите "инославни" християнски деноминации.
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
|
олеле, тоя православен ли го раздава?
| |
|
Не би ли желал да станеш богоизбран
| |
|
А пък вие християни ли го раздавате?
| |
|
, от 2000 година,
Аз снощи разбрах, че има
такава
личност.
Яко первее умрети хотел бых, неже сия на Тя - благаго Бога моего - помыслы хульные прияти...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|