|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Завърших - и после?
|
|
Автор |
Day (член) |
Публикувано | 22.01.01 14:05 |
|
Много често ме питат: "И какво можеш да работиш като си завършила химия в Софийски университет?" Нито инженер, нито технолог - пише си "химик". Това за БАН и разните му институтчета - ясно. Ами по производствената част?
| |
Тема
|
Отг: Завърших - и после?
[re: Day]
|
|
Автор |
eternity (член) |
Публикувано | 22.01.01 14:45 |
|
i kato injener-himik i tehnolog- vse taq
rabota pochti (da ne kaja izobshto) nqma
@
| |
Тема
|
lichno mnenie
|
|
Автор |
e-de (член) |
Публикувано | 22.01.01 17:32 |
|
ako si zavarshil SU HF po-dobre da ne se probvash v proizvodstvoto - kalpava ni e programa po tehnologiite, t.e sme potencialna zaplaha za okolnite
ako darjish da se zanimavash s himia mojesh da opitash v BAN ili niakoi ot institutite (ako sa ostanali vse oshte), ili nai-dobre da se probvash izvan BG, no pak v po-teoretichna nasoka
| |
Тема
|
Заплащане.
[re: e-de]
|
|
Автор |
Day (член) |
Публикувано | 24.01.01 16:13 |
|
Не че нямам желание да се занимавам научно с химия, ама не е чак толкова голямо, че да отивам в БАН с мизерните им заплати.
| |
Тема
|
Отг: Заплащане.
|
|
Автор |
eternity (член) |
Публикувано | 25.01.01 09:34 |
|
po-dobre mizerno otkolkoto nikakvo
pozdravi
@
| |
Тема
|
Отг: Заплащане.
|
|
Автор |
e-de (член) |
Публикувано | 26.01.01 23:57 |
|
кое те кара да мислиш че в пройзводството има добро заплащане?
колеги работещи, мисля в Софарма, взимат 300-350 лева - ако това е много ...
вярно че в БАН заплатите са ~200, но това е само допълнителен довод да си търсиш работа извън BG ако искаш да се занимаваш с химия
| |
|
ако нямаш други алтернативи - да в случая обаче нещата не са точно така, мисля аз
| |
Тема
|
Re: Отг: Заплащане.
[re: e-de]
|
|
Автор |
Day (член) |
Публикувано | 30.01.01 08:45 |
|
А как стоят нещата, според тебе?
Нямам възможност и желание да бягам в чужбина. Но пък все още имам желание да работя нещо по специалността си. Интересуват ме разработки свързани с практиката, теорията не ме влече.
350 лв са все пак нещо в сравнение със 180 -190 в някой институт.
Ако някой знае някъде в България да се дават добри пари за научна работа, да свирне :-) Ако не - хващам си се като учителка (поне има свободно време колкото искаш) и ще тормозя децата :-)))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nbb (ентусиаст) |
Публикувано | 03.02.01 00:01 |
|
Май нещо не си много наясно със ситуацията кой кого ще тормози. Пък и заплатата не ще бъде каквато си мислиш. За свободното време - също.
Вярно е това, в което вярваш !
| |
Тема
|
[re: nbb]
|
|
Автор |
Day (член) |
Публикувано | 11.02.01 08:34 |
|
Заплатата е 170 лв - ни повече , ни по-малко ))) Хайде +- 10 )))
Правя си тайни разработки на тема "Как да тормозим учениците повече, отколкото те нас" , приемам и чужд опит.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|