|
Тема
|
цени на едро на химикали
|
|
Автор |
bdimov (непознат
) |
Публикувано | 08.02.13 22:40 |
|
Здравейте,
Някой има ли идея за сайт, в който публикуват сравнително често като информация едрови цени на многотонажните химикали в промишленоста. Трябват ми ориентировъчни цени за няколко продукта, а в гугъла ми излизат само на фирмите продаващи на дребно в малки разфасовки.
| |
|
В местоработата ми сме се запасили с повечко химикали.
Какво точно те интересува. Има идея част от тях да се продадат на изгодни за купувача цени.
| |
Тема
|
Re: цени на едро на химикали
[re: bdimov]
|
|
Автор |
TCNQ () |
Публикувано | 11.02.13 18:31 |
|
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bdimov (непознат
) |
Публикувано | 17.02.13 00:59 |
|
Благодаря за колегата за посочения сайт но нещо не се оправям много с него :(
Иначе в момента не ме интересува да купувам нищо. Просто искам да си направя едни статистики и сметки лично за мен и затова ме вълнува ориентировъчната цена за тон на сярна и солна киселина
| |
Тема
|
$200-300 на тон
|
|
Автор |
Jacq (...) |
Публикувано | 17.02.13 18:20 |
|
http://www.alibaba.com/showroom/industrial-sulfuric-acid-price.html
----
бял подпис на бяло поле
| |
Тема
|
Дикалциев фосфат - София?
[re: Jacq]
|
|
Автор |
alkor1 (ентусиаст) |
Публикувано | 18.02.13 11:47 |
|
Аз пък се видях в чудо, докато издирвах дикалциев фосфат (чувал 25-50кг), в София
Най-близо го има в Пловдив - 33лв/25кг. Интересуват ме цени около тази, но в София?!
Поздрави
ПП: Ще ми трябва като добавка за животни.
Редактирано от alkor1 на 18.02.13 11:48.
| |
Тема
|
Re: Дикалциев фосфат - София?
[re: alkor1]
|
|
Автор |
Jacq (...) |
Публикувано | 19.02.13 06:56 |
|
Помислих си, че е същото като двоен суперфосфат, но май се получава по друга технология, а и за животни може да се иска по-висока чистота. Все пак, виж в някоя земеделска аптека.
----
бял подпис на бяло полеРедактирано от Jacq на 19.02.13 07:04.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
TCNQ () |
Публикувано | 22.02.13 22:33 |
|
намери им tarik номера, или още митническия тарифен номер. Срещу 20-30 лв може да получиш статистиката от вноса последните 2-3 години. По държави, цени и прочие. Има обаче възможност да получиш и за техните соли, не съм запознат точно с неорганиката. Сярна киселина се произвежда в огромни количества от завода в Пирдоп, солна - мисля от Неохим Димитровград. Обаче има една малка, но важна подробност - цената зависи в голяма степен какво количество и как опаковано купуваш, как ще го платиш, какво качество - изключително. Разликата в цената може да е от 2-3 до 1000 пъти!
Успех!
| |
|
|
|
|