Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:17 12.07.25 
Природни науки
   >> Химия
*Кратък преглед

Тема цени на едро на химикалинови  
Автор bdimov (непознат )
Публикувано08.02.13 22:40

Здравейте,
Някой има ли идея за сайт, в който публикуват сравнително често като информация едрови цени на многотонажните химикали в промишленоста. Трябват ми ориентировъчни цени за няколко продукта, а в гугъла ми излизат само на фирмите продаващи на дребно в малки разфасовки.

Тема Re: цени на едро на химикалинови [re: bdimov]  
Автор vuglevodorod ((engineer))
Публикувано10.02.13 09:34

В местоработата ми сме се запасили с повечко химикали.
Какво точно те интересува. Има идея част от тях да се продадат на изгодни за купувача цени.

Автор TCNQ ()
Публикувано11.02.13 18:31

Автор bdimov (непознат )
Публикувано17.02.13 00:59

Благодаря за колегата за посочения сайт но нещо не се оправям много с него :(
Иначе в момента не ме интересува да купувам нищо. Просто искам да си направя едни статистики и сметки лично за мен и затова ме вълнува ориентировъчната цена за тон на сярна и солна киселина

Тема $200-300 на тоннови [re: bdimov]  
Автор JacqМодератор (...)
Публикувано17.02.13 18:20

http://www.alibaba.com/showroom/industrial-sulfuric-acid-price.html

----
бял подпис на бяло поле

Тема Дикалциев фосфат - София? [re: Jacq]  
Автор alkor1 (ентусиаст)
Публикувано18.02.13 11:47

Аз пък се видях в чудо, докато издирвах дикалциев фосфат (чувал 25-50кг), в София
Най-близо го има в Пловдив - 33лв/25кг. Интересуват ме цени около тази, но в София?!

Поздрави

ПП: Ще ми трябва като добавка за животни.

Редактирано от alkor1 на 18.02.13 11:48.

Тема Re: Дикалциев фосфат - София?нови [re: alkor1]  
Автор JacqМодератор (...)
Публикувано19.02.13 06:56

Помислих си, че е същото като двоен суперфосфат, но май се получава по друга технология, а и за животни може да се иска по-висока чистота. Все пак, виж в някоя земеделска аптека.

----
бял подпис на бяло поле

Редактирано от Jacq на 19.02.13 07:04.

Автор TCNQ ()
Публикувано22.02.13 22:33

намери им tarik номера, или още митническия тарифен номер. Срещу 20-30 лв може да получиш статистиката от вноса последните 2-3 години. По държави, цени и прочие. Има обаче възможност да получиш и за техните соли, не съм запознат точно с неорганиката. Сярна киселина се произвежда в огромни количества от завода в Пирдоп, солна - мисля от Неохим Димитровград. Обаче има една малка, но важна подробност - цената зависи в голяма степен какво количество и как опаковано купуваш, как ще го платиш, какво качество - изключително. Разликата в цената може да е от 2-3 до 1000 пъти!
Успех!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.