|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Модератор
|
|
Автор |
linjack (O'Paque) |
Публикувано | 29.11.05 03:20 |
|
ПИСНА МИ! Много идиотски се развиват нещата тук.
Просто мисля, че тук не е мястото, където всеки (включая моя милост) трябва да си избива комплексите. Едно решение, което виждам е да си имаме модератор.
Направих си труда да прегледам колко редовно пишещи има в клуба. Следва списък, ако някой не се вижда в него - да се добави, моля за извинения:
1. Alkoholok,
2. analitika,
3. astral_projection,
4. Catalizator,
5. Engineer,
6. Hidrazin4o,
7. hladnika,
8. linjack
9. Milenn,
10. moDem
11. Navy,
12. Nicolet Avatar,
13. Perkin Elmer,
14. Roverandom3,
15. sleski_tarikat,
16. Yassen,
17. Изумен,
18. Малоум 2,
19. Скитник,
20. учителка.
Моля, дайте си мнението, само недейте да спамите. Двадесет души! Толкова ли не може малко организация да се внесе?
Със здраве.
Животът не е черно-бял!Редактирано от linjack на 29.11.05 03:20.
| |
|
Прав си, linjack, имаме нужда от модератор! Ако и останалите са съгласни с нас, нека си изберем такъв. 
Усмихвам се и без причина, сигурно съм луд!
| |
|
Ако ще избираме аз съм за Yassen.
You must defeat Sheng Long to stand a chance.
| |
Тема
|
темата е обсъждана
[re: linjack]
|
|
Автор | yчитeлka (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.11.05 12:50 |
|
аз съм против, това някой да налага волята си тук.
Освен това мисля, че ако на някой му е "писнало" то нека сам да си направи нещата така, че да обсъжда теми които го интересуват него, и са му интересни. Много ясно, че например на мен, някой теми са ми безинтересни и изобщо не съм писала в тях, а други да. Следователно след като не съм писала в голямото количество от теми, би ли трябвало и аз да си позволя да кажа "ПИСНА МИ" ?
Не, защото аз съм една демократична учителка, и съм за това всеки да
Е СПОСОБЕН ДА ДАВА МНЕНИЕ, а не МНЕНИЯТА ДА СЕ ЦЕНЗУРИРАТ.
За съжаление, повечето от влизащите тука, обаче искат да наложат цензура, чрез даване на права на един или двама потребители. Това, би довело до западането на този клуб, защото той няма да бъде вече свободен!
| |
Тема
|
Re: Модератор
[re: linjack]
|
|
Автор | Nicolet Avatar (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.11.05 12:52 |
|
Absoliutno sum suglasen s predlojenieto.
Mislia che chovekut, kojto triabva da e moderator na kluba e Perkin Elmer
| |
|
аре аре, време е. мисля че е време да се почва по процедурата....
| |
|
az ne shta da sym moderator, kazwam predwaritelno.
njamam nito dostatachno wreme, nito zhelaja da si nawlicham wragowe, koeto neminuemo bi se sluchilo, ponezhe mnogo obicham da trija mnenija a osobeno da banwam. Mislja che dowolnite ot moeto moderatorstwane shte sa naj mnogo dwama trima. 
| |
|
Категорично против съм. Едно от най-големите предимства на Интернет като медия е непостижимата на друго място свобода. Свободата е много ценно благо. Пък ако на някой му се иска да си има VIP място, в което да има тежест и да му се чува гласът, нека си основе "Частен клуб на двайсетте" или нещо подобно.
| |
|
Yassen отказва категорично да бъде модератор.
Също така категорично подкрепям идеята за модератор както всички вие знаете.
Поздрави
Красотата ще спаси света...
| |
|
"Свободата е много ценно благо."
Напълно съм съгласен с теб. Именно в името на свободата, трябва да имаме модератор.
Нека си представим свободата на един човек, като сфера на неговите желаня, намерения и действия.
Много често сферата на свободата на отделния индивид по необходимост се сблъсква със сферата на дург човек. Без външна намеса, в такава система, свободата на втория човек може да бъде в голяма степен погълната от сферата на първия, ако той не се съобразява с желанията, намеренията и действията на втория.
Ако пренесем този модел в интернет-форумите, много ясно може да се види, как свободата на някой да се заяжда с остналаите участници, пише несвързани с конкретната тема постинги и "спамва", всъщност отрича свободата на други участници да се включат в дадената дискусия или да отстояват мнението си, или да научат нещо ново.
Казано по друг начин, неограничената свобода може да доведе пълно преминаване на даден разговор в стадий, в който аргументите на силата, а не силата на аргументите са водещи.
Що се отнася до свободата да се говори за наркотици и взривни вещества... Знам, че много почват да се занимават с химия, защото се интересуват от тези й приложения. Това, обаче, е техен избор. При всеки случай преди да се захвнат с каквото и да било тези хора трябва да се образоват достатъчно за да не навредят на себе си или на други хора. Това тук не може да стане. Просто това не е училище. Ако толкова искат да платят $10000 на учителката - тя ще ги научи:). По-добре е да се сдобият с няколко книжки по преперативна химия, стъклария и химикали. Да понаучат малко лаораторна практика и тогава да почват. Добре би било и ако са наясно с принципите на съответните процеси. Все неща, които няма как да научат оттук. Аз не бих искал да съм отговорен за осакатяването или смъртта на някого, който следва дадена рецепта без да знае какво прави и как трябва да се пази.
Бъди здрав и свободен.
"-Qui es-tu? dit le petit prince. Tu es bien joli...
-Je suis un renard, dit le renard."Редактирано от Linjack на 29.11.05 18:44.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|