|
Тема
|
къде сте бе антита
|
|
Автор |
тoдop живkoв (член) |
Публикувано | 23.02.01 15:36 |
|
влизам и си викам чай си напраа малко ташак с ониа сдуханяци.влизам и кво-няма ги тия дегенератчета кировци, каки ,лазувци,пънковци и други такива подобни изпърдяни античалгари.обаче са се навъдили нови мекерета дето продължават да плюят по чалгата.прочетох само едно мнение-някво си путенце пита за 20чалга песни та и да и ги изброят даже.абе мойто момиче тая работа не е като оная за ебане може и да ставаш ама за разговор - не.чудя се на чалгарите как може да си говорят с такива отайки като вас -антитата.но все пак ги разбирам понякога човек трябва да си прави гаргара с някой!та кукло дигай си крачетата и не се захващай с чалга,просто не си дорасла за такава музика!та антита ебете се мнозете се че ще ви затрием.
| |
|
Толкова ли няма кой да ти навре на теслата дръжката където трябва и да мирясаш? Мангали-чалгари в Столипиново колкото щеш.
| |
|
Слушай сега какво ще ти отговори путенцето, което е по-староизлюпено от теб самия (самата), тъй като е писало по темата, макар и с друг никове в доста по-стари времена, когато теб пък те нямаше.
Виж сега, в момента не говорим за ебане. Ако беше така, нямаше да сме в тази тема. Лаская се от оценката, която ми даваш, че ставам за тая работа, благодаря ти, но това ми е друга специалност. В момента обсъждам проблем и питам нещо съвсем конкретно. Че няма да получа конкретен отговор си знаех дори и преди да си задам въпроса.
Благодаря ти за рекламата за ебането.
Току виж сега ми са навъртят здрава бройка мераклии. Хайде, ще те черпя за тая работа.
О, за едно си много прав, уважаеми др. Т. Живков, че БГ ще се затрие от цигания и че ще ни превземете вие - циганите. В това отношение ти явно не си легитимният Т. Живков. Той в това отношение беше бетон. Евала!
| |
|
Нещастник!Направо плачеш някой да ти тегли куршума-от съжаление-иначе не си струва да се хаби за сдуханяк като тебе.Чалгата ти е промила мозъка и нямаш трезва преценка за света около теб.Сигурно защото проклетата ти музика върви със салата и ракия!За това не се заслушваш в еднообрамните текстове които сякаш са преписвани от вратите на градските тоалетни.Такъвдълбокфилософски смисъл имат.
| |
Тема
|
Радостинке,мърдичке луднала
[re: тoдop живkoв]
|
|
Автор |
Kиpo (Добър Батко) |
Публикувано | 24.02.01 12:03 |
|
идвам в Пловдив !
Ако не ми пратиш снайперисти може и да те светна за агресивността лично!
Ще ти хареса...
Benefacta male locata malefacta arbitror
| |
|
А? Още ли слушаш сдуханата чалга? И къф е тоя език - разправят, че си била дама...
| |
|
путко недоебана и от изкуствен хуй разширена здравей
приятно мастурбация пред монитора и вместо да се опитваш да остроумниш / не ти се отдава майна/ ходи направи някоя свирка на професора барем те е пуснала да завършиш
Ебал съм ви майката!
| |
Тема
|
Re: къде сте бе антита
[re: тoдop живkoв]
|
|
Автор | deckoff (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.02.01 13:35 |
|
малко по прилчно , щото ще се откажа от неътралитета си и тогава тежко ви . И без т'ва на чалгата са и хубави само десте процентанай-известни песни и то най-често кавъри .
Reign in blood - raining blood
| |
|
абе само ташаци с тея янтита
| |
|
|
|
|