|
Тема
|
Мнение за чалгата
|
|
Автор |
Пич () |
Публикувано | 21.04.00 07:11 |
|
Може текстовете да са пълен ташак в 90% от случаите, и певиците да са 95% абсолютни курви (собственост на известни и неизвестни мутри), може много от песните да са със копирана турска или арабска музика (еи тия не моа да ги трая), обаче ако някой ми каже по-добра музика за маса или пък дискотека с друга музика където да ходят по-опасни пички, ще ме учуди. А пък относно путките по дискотеките...направо подлудяват на някои парчета...най-безмозъчните направо си го искат от екстаз...лошо има ли??
За мъжете певци, не говоря, те са пълен майтап...но иначе путките са добре направени.
Появиха се няколко чалга балади с доста добра музика и текст, трябва да се отбележи, но разните му мангалски бъртвежи за ланци, мобифони, и чужбини направо ме тровят.
| |
|
Ti si pich, ama.......are! Mnogo si inteligenten, ama tuka stava vypros za muzikata, ako oshte ne si razbral. Tuka nikoi ne ti govori za prostitutki i kurvi! Ebal sym ti mnenieto povyrhnostno. Vse pak nqkolko dumi. Normalnite hora si imat principi za razlika ot teb i ne otivat da opravqt chalgadjiiki, prosto zashtoto ne im ponasq ciganskata i kurvenska obstanovka. Vseki den slushate reklami na nai-novata folk-prostitutka Kati, koqto "se chustva nai-dobre sred mnogo i mladi momcheta". Lichnite mi nabludeniq po vyprosa pokazvat, che pochti ne ostana chovek v dyrjavata na koito da ne e pravila svirka za pari (ako ima takiva mogat da se chustvat prenebregnati :)). Tova che tiq kato neq ne sa nikak malko ne znachi, che vsichki gotini jeni sa takiva. Ne se uchudvam, che chlgata q ima v BG. Tq moje da se haresva samo ot zadrysteno i propadnalo pleme kato nashto! Ako ne beshe taka i takiva takiva kato teb gi nqmashe ili pone bqha po-malko, syshtite tiq "jeni" shtqhme da gi zasichame na Maria Luisa............:)))))
| |
Тема
|
Мнение за чалгата
[re: Пич]
|
|
Автор |
Cwetence () |
Публикувано | 24.04.00 00:31 |
|
abe Pich shto ne si biesh edna chikia shtoto ne mi se iska da mi se skapwa durjawata samo zaradi twa che ti e porasnala pishka na 30 godini
| |
|
|
|
|