Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:39 18.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Чалга
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема резултати от изследваненови  
Автор Димитър ()
Публикувано09.04.00 00:49

Знаете ли че в нашия клас "хората" които слушат чалга са ... Какви? САМО СЕЛЯНИ!!! ТЪПАНАРИ!!! КУР ЗА ТЪПАТА ЧАЛГА!!!!! Бой до смърт НА ВСИЧКИ ЧАЛГА-ТЪПАНАРИ!!!

Тема резултати от изследваненови [re: Димитър]  
Автор chalger ()
Публикувано09.04.00 09:28

Oshte edin individ, koito se e nadrusal predi da vleze v clubs.dir.bg. No prosteno mu e, nali ako ne se nadrusa nyama da moje da slusha lubamata si musika. Mnogo mi e interesno, ako 5 veka byahme pod angliisko "robstvo" kakvo shtyahme da mrazim v momenta - moje bi Elthon John, ami az i bez tova go mrazya, ili ako slushahme Beatles shtaha da ni naruchat predateli. Neznam. A nyakoi znae li...?

Тема Do chalgaro-idiotaнови [re: chalger]  
Автор Димитър ()
Публикувано09.04.00 20:56

sazheliavam no istinata boli nali? SELIAKO

Тема Do Dimitarнови [re: Димитър]  
Автор Ина ()
Публикувано11.04.00 02:23

Edna kritika e stoinostna samo kogato e dobre obosnovana , a tvoiata ne e . za chalger: Ako biahme 500god. pod angliisko robstvo shtiahme da sme na svetlinni godini ot tova koeto sme sega po mantalitet .

Тема Do Dimitarнови [re: Ина]  
Автор Red_fan ()
Публикувано11.04.00 08:46

Абсолютно... Много си права... Да не говорим по стандарт и добродетели.....

Автор Паяче ()
Публикувано11.04.00 14:12

А в нашия клас има 13 момичета.И от тях само 3 не слушат чалга!Как мразя чалгата и чалгаритееее!!!Защо не махнат тая тъпа музика????Напрво ме дразни!!! До чалгарите: Пукнете се!Всички ви мразят!

Автор Ина ()
Публикувано11.04.00 17:25

Ха-Ха - Кой да я махне ?

Тема chalga prosta!!!! [re: Димитър]  
Автор fifi ()
Публикувано11.04.00 20:19

ami nie shte ia mahnem - predlagam da naprawim klub w neta protiw twa na xooma ili tam niakude a?

Тема ne stavaнови [re: Димитър]  
Автор Ина ()
Публикувано12.04.00 00:54

da , ama niama da ia mahnete ot zavedenia , diskoteki , kuponi i ot kashtite na horata , taka che ideata vi e nerealizuema , po -dobre nasochete energiata si v neshto naistina smisleno

Тема do Red_fanнови [re: Паяче]  
Автор Chalgoubiec ()
Публикувано13.04.00 00:27

Abe ti da ne si typ be!!!???? znachi po grubi smetki tam kadeto si ti ima 10 chalgajiiki! Mi nachukai im go na vsichkite!!! Ama iako da gi chukash... ei! samo im pokazvash 100$ banknota (moje i mente) i sa tvoi!! ...i posle kato se pokefish she doida az... da gi ubiia mrysnicite....!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.