Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:31 27.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Чалга
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Chalgata e pomiaнови  
Автор Tzar Ivailo ()
Публикувано25.12.99 16:31

Abe vie normalni li ste da slushate takava cziganska i prostashka muzika be?

Тема Chalgata e pomiaнови [re: Tzar Ivailo]  
Автор Ziezi ()
Публикувано25.12.99 19:58

Viarno ! I az se chudia kak moje da se slusha negyrski folk ot roda na djas, blus, soul, rap, breik i drugi chalgi. Kak e vyzmojno edin bial (Elvis Presli) da padne do tam, ta da zapochne da pee negyrska muzika. I v Bylgaria gi ima mnogo takiva smeshnici, koito iskat da bydat negri. Kato zapochnem ot Vili Kavaldjiev i stignem do Vasko Krypkata. No tiah nikoi niama namerenie da gi zabraniava. Daje Klintyn se rykuva s Krypkata pred ochite na celia sviat, i ako imashe saksofon pod ryka, shteshe da izsviri edno kryshno negyrsko parche. Moeto lichno mnenie e, che Bylgarite triabva da izpylniavat i slushat Bylgarska muzika. Dnes obache pochti nikoi ne go pravi. Izpylneniata na ciganina Kondio ne sa po-razlichni i po-vredni za Bylgarite ot izpylneniata na belia negyr Elvis Presli naprimer ili na preblednelia negyr Miakyl Djeksyn. No neka vseki slusha kakvoto si pojelae! Bylgarite sa oceleli ot kulturnata invazia na gyrcite, turcite, syvetite, amerikanskite negri... shte oceleiat i sled zatihvaneto na invaziata na ciganskata muzika. I togava shte doide deniat na Bylgarskata muzika ! Izstradan mig, no sladyk mig ! Ziezi http://members.tripod.com/~ziezi/index.html

Тема Chalgata e POMIA- PROESTOIALA POMIAнови [re: Ziezi]  
Автор Kurt ()
Публикувано26.12.99 09:22

Niama takav "Film"! Chalgata - tva e totalno iztupiavane i promivane mozacite na naroda, tva e "pijanstvo". Triabva da se ogranichi chas po skoro. Krumovi zakoni triabvat sega! I na mene mi haresvashe po edno vreme, no otkak chuh Ciganskite typizmi na Kondio, Stilian i drugi Gjupski nategachi- za malko da chupa kasetofona. Ciganite si imat pravo da si ja slushat muzikata- tova im e nacionalna kulutra i tradicija i te kato vseki narod si imat pravoto da si ja tachat, no ne triabva da se NALAGA taka masovo na nas ostanalite.

Тема Chalgata e POMIA- PROESTOIALA POMIAнови [re: Kurt]  
Автор Fustuche ()
Публикувано26.12.99 22:54

tfa mnogo hora go znaem -che chalgata ne e nishto poveche ot pomiq!! ama veche e vreme da napravim neshto po vuprosa ne mislita li? chalgata trebe da ymre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тема Chalgata e POMIA- PROESTOIALA POMIAнови [re: Fustuche]  
Автор SpeakerSystem ()
Публикувано27.12.99 01:48

da da da :)) taka trqbva...viva la vida loca, bez chalgaaaa hahahah

Тема Chalgata e pomia [re: Tzar Ivailo]  
Автор Артемидор ()
Публикувано27.12.99 13:14

Не са.

Тема Chalgata ne e pomiaнови [re: Артемидор]  
Автор chalger ()
Публикувано28.12.99 15:36

1. Ciganite ne sa narod 2. Tarkan pokori klasaziite v evropa, obache anti-chalgajiite kazaha: ne, kak shte go slushame ta toi pee tursko; 3. Shte slusham kakvoto si iskam - slusham i Jeniffer Lopez i E. Iglesias i Ricky Martin i OFF SPRINGS i da ne produljavam da izbroyavam no samo nai-hubavite im pesni /i f u had my love/living la ...,cop of live, Pretty fly, ... want pay/ no tezi pesni si struvat. Slusham i BTR i D&M, zatova i slusham chalgo no samo hubavite pesni s svesten rithum i hubav text, koito da mi haresvat./po-skoro POP-FOLK/

Тема Chalgata ne e pomiaнови [re: chalger]  
Автор Porcheto ()
Публикувано28.12.99 16:05

.....s edna duma si Musikalno Prase!!!!!!!

Тема Chalgata ne e pomiaнови [re: chalger]  
Автор Volk ()
Публикувано29.12.99 03:51

xa xa xa xa ax ti si mnogo zle be Tarkan bil pokoril Evropa....ti iujnata chast na Balkanskiq poluostrov Evropa li i kazwash be? XA XA XA XA XA XAXA baluk maloumen, da eba semkata ti Volk

Тема Chalgata e POMIA- PROESTOIALA POMIAнови [re: SpeakerSystem]  
Автор andrei ()
Публикувано04.01.00 21:34

abe-pi4ove kak moje da praite takiva mizerii-smart na tapata 4ALGA 6ot.........

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.