Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:35 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Чалга
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Obicham chalgata!нови  
Автор Armeez ()
Публикувано14.11.99 23:26

Ne snam koi e tosi normalen chowek, koito ne chareswa palna massa, palni chaschi i chubawi seni! kogato sam na krachma s priateli i sluschame chalga, sabrawiam wsichko nepriatno i se rastapiam ot kef. Obicham siwota, obicham senite.Dobre sam s parite, taka che-SAMO CHALGA!

Тема Obicham chalgata!нови [re: Armeez]  
Автор Volk ()
Публикувано15.11.99 04:49

абе и аз много обичам да съм на кръчма и да пия и да ям, че и хубави жени да има (само че трябва да не ми се яде много, щото за мене яденето е едно от най-големите удоволствия, хе х ех ех ех) Само, че като пуснат чалгата и ми се смарангясва настроението.... не знам за кво :) Volk

Тема Obicham chalgata!нови [re: Volk]  
Автор Nudeman ()
Публикувано15.11.99 07:10

I na mene mi se otiajda,vednaga otkrivam voda v birata si.Vijdam mrusotiiata v kruchmata i netochnite smetki. Tova sa dolnoprobnite kruchmi s chalga.

Тема Obicham chalgata!нови [re: Nudeman]  
Автор Sulio ()
Публикувано15.11.99 12:03

be kvo razbirate vie prosto chalgata e nomer edno muzika za masa, krychma i t.n. malko rakia i doko doko :)

Тема Да ти го турна в устата мръсна ....нови [re: Armeez]  
Автор Тони ()
Публикувано15.11.99 12:39

дето приказва такива лайнарии. То маси чаши и жени всеки обича ама трябва ли да си разваля настроението с чалга.

Тема Аз пък не я обичам, мразяяяя яя! [re: Armeez]  
Автор Black ()
Публикувано15.11.99 12:43

Хубаво маси, хибаво чаши, ама що трябва да слушаме лайнарии, като сме в България да слушаме Българска музика, изпълнявана от българи, а не насреща ти да блеят грозни и тъпи ЦИГАНИ или мазни ФЕСЛЯЦИ и после да твърдят че това било Фолк.

Тема Аз пък не я обичам, мразяяяя яя!нови [re: Black]  
Автор Kami ()
Публикувано15.11.99 13:55

Volk:Ami kato ne ti haresva ne hodi na krychma i gotovo , az ne znam v nqkoq krychma da ne puskat chalga,ama ajde...ha ha Black:Interesno mnenie,interesen nick.... Bravo Armeez

Тема Super si, kami!нови [re: Kami]  
Автор Armeez ()
Публикувано15.11.99 15:17

Kami, blagodaria sa twoia otsiw. Ostawa samo da kasasch che si ot Sofia, i wsichko e nared. Mesdu drugoto s kakwo se sanimawa KKK?

Тема Super si, kami!нови [re: Armeez]  
Автор Fustuche ()
Публикувано15.11.99 18:07

hahahahaha ako mojeshte da se poglednete otstrani skupi mi kami i armeez kolko ste smeshni :))))))) armeez shto ne se naychish da pishesh????????? naistina dobre dvoika bihte bili........ama ako si idete i na selo......greshka nqma da imate shibani chalgadjiiii!!!!!!!!!! Smurt na chalgataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тема Super si, kami!нови [re: Armeez]  
Автор Volk ()
Публикувано16.11.99 01:05

HA HA HA HA HA HA HA HA HA Maleeeee, umriah da se smeia, ha ha ha ah aha ha ah a ami Kami, w selata winagi puskat chalga w kruchmite, ti si ot Sofia........da produljawam li, ha ha ha ah ah aha ha w moia grad Varna ima mnoooooogo mesta kudeto ne puskat chalga Puk Armeez e zwerski tup chowek! ........ili puk niakoe gadje za Kami, sigurno na 13 godini, he he eh Volk

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.