|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
ИВАНА или ПРЕСЛАВА
|
|
Автор |
rimas_5 (непознат
) |
Публикувано | 26.11.06 13:17 |
|
КОЯ ВИ КЕФИ ПОВЕЧЕ?
| |
Тема
|
Re: ИВАНА или ПРЕСЛАВА
[re: rimas_5]
|
|
Автор | Mishela (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.12.06 15:33 |
|
Peslava
| |
|
Ивана FOREVER!
| |
Тема
|
|
|
Автор | 123 (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.12.06 15:33 |
|
Изобщо не може да става сравнение.
ИВАНА Е НОМЕР 1
| |
Тема
|
[re: 123]
|
|
Автор |
coolish (непознат
) |
Публикувано | 12.01.07 10:45 |
|
glupostiivana e pevicata na naroda ot selski tip.a preslava e nai-talantlivata i na jivo i po TV izglejda perfectno
| |
Тема
|
[re: coolish]
|
|
Автор | VN (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.01.07 10:58 |
|
и трите,дедо попе Само ще допълня, че трябва да ги чуеш и двете на живо, и ще си промениш мнението.Ивана е от малкото певици, които държат да пеят на живо,което й прави чест.Че Преслава има интелигентно излъчване, не може да се оспори,но Ивана си е Ивана.
| |
Тема
|
За твое сведение
[re: VN]
|
|
Автор |
CEФИPOT (ИГДРАСИЛ) |
Публикувано | 13.01.07 10:11 |
|
ще ти кажа, че Преслава също пее на живо и определно по-ме кефи от Ивана. За мен Преслава я превъзхожда във всичко - визия, излъчване, екранно присъствие, гласови данни, гръдна обиколка и, разбира се, е по-млада
И не забравяй на Ивана голямата грешка - съвместното турне с Индира Радич. То тука май имаше тема по въпроса, озаглавена "Жалка Ивана до Индира" - абсолютно вярно.
Редактирано от CEФИPOT на 13.01.07 10:12.
| |
Тема
|
Re: За твое сведение
[re: CEФИPOT]
|
|
Автор | VN (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.01.07 10:33 |
|
СЕФИРОТ въпрос на мнение.Всеки си казва мнението, разбира се,без да го налага.
| |
|
То в така наречения български поп-фолк може да се каже, че 90 % от кавърите са жалки копия на оригиналите.
Аз като чуя оригинала и след това нямам никакво желание да слушам бледнеещата ни родна версия. Разбира се има някои изключения.
......
| |
Тема
|
Преслава е АНГЕЛЧЕ, Ивана - дърта Гяволица
|
|
Автор |
danes (новак) |
Публикувано | 28.01.07 22:02 |
|
Да това е разликата :)
Не съм голям "разбирач" на съвременния български поп- фолк, но това се вижда с просто око.
Няма да забравя завистливия поглед на Ивана (които се забеляза за миг де- след това дъртата лисичка Ивана си оправи физиономията) на раздаването на някакви награди по ТВ Планета. Да това в погледа и беше точно завист - не знам за какво - сигурно за младостта, за свежестта и наивността... за естествените цици сигурно даже
Е да - в началото Преслава беше такава - но тези качества е ясно, че не могат да се запазят дълго работейки в средите на бълтарския поп- фолк - нали :)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|