Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:15 12.11.24 
Хоби, Развлечения
   >> Чалга
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ИВАНА или ПРЕСЛАВАнови  
Автор rimas_5 (непознат )
Публикувано26.11.06 13:17

КОЯ ВИ КЕФИ ПОВЕЧЕ?

Тема Re: ИВАНА или ПРЕСЛАВАнови [re: rimas_5]  
АвторMishela (Нерегистриран)
Публикувано26.12.06 15:33

Peslava

Автор BlueMorningBlueDay (Дивомер)
Публикувано26.12.06 22:18

Ивана FOREVER!

Автор123 (Нерегистриран)
Публикувано29.12.06 15:33

Изобщо не може да става сравнение.
ИВАНА Е НОМЕР 1

Тема Re: ИВАНА или ПРЕСЛАВАнови [re: 123]  
Автор coolish (непознат )
Публикувано12.01.07 10:45

gluposti

ivana e pevicata na naroda ot selski tip.a preslava e nai-talantlivata i na jivo i po TV izglejda perfectno

Тема Re: ИВАНА или ПРЕСЛАВАнови [re: coolish]  
АвторVN (Нерегистриран)
Публикувано12.01.07 10:58

и трите,дедо попе

Само ще допълня, че трябва да ги чуеш и двете на живо, и ще си промениш мнението.Ивана е от малкото певици, които държат да пеят на живо,което й прави чест.Че Преслава има интелигентно излъчване, не може да се оспори,но Ивана си е Ивана.

Тема За твое сведениенови [re: VN]  
Автор CEФИPOT (ИГДРАСИЛ)
Публикувано13.01.07 10:11

ще ти кажа, че Преслава също пее на живо и определно по-ме кефи от Ивана. За мен Преслава я превъзхожда във всичко - визия, излъчване, екранно присъствие, гласови данни, гръдна обиколка и, разбира се, е по-млада

И не забравяй на Ивана голямата грешка - съвместното турне с Индира Радич. То тука май имаше тема по въпроса, озаглавена "Жалка Ивана до Индира" - абсолютно вярно.

Редактирано от CEФИPOT на 13.01.07 10:12.

Тема Re: За твое сведениенови [re: CEФИPOT]  
АвторVN (Нерегистриран)
Публикувано13.01.07 10:33

СЕФИРОТ въпрос на мнение.Всеки си казва мнението, разбира се,без да го налага.

Тема Мдам...нови [re: CEФИPOT]  
Автор Shoubie ({})
Публикувано13.01.07 11:25

То в така наречения български поп-фолк може да се каже, че 90 % от кавърите са жалки копия на оригиналите.
Аз като чуя оригинала и след това нямам никакво желание да слушам бледнеещата ни родна версия. Разбира се има някои изключения.

......

Тема Преслава е АНГЕЛЧЕ, Ивана - дърта Гяволицанови [re: rimas_5]  
Автор danes (новак)
Публикувано28.01.07 22:02

Да това е разликата :)
Не съм голям "разбирач" на съвременния български поп- фолк, но това се вижда с просто око.
Няма да забравя завистливия поглед на Ивана (които се забеляза за миг де- след това дъртата лисичка Ивана си оправи физиономията) на раздаването на някакви награди по ТВ Планета. Да това в погледа и беше точно завист - не знам за какво - сигурно за младостта, за свежестта и наивността... за естествените цици сигурно даже
Е да - в началото Преслава беше такава - но тези качества е ясно, че не могат да се запазят дълго работейки в средите на бълтарския поп- фолк - нали :)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.