|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Новият албум на Свирколета!!!
|
|
Автор |
MadMaster (Angelus domini) |
Публикувано | 13.01.06 18:34 |
|
ниакой може ли да ми даде линк за наи новиа хитоф албум на Свирколета не съм и слушал абсулутно никви песни днес видиах рекламата на албума но въпреки това тя вечеми е лиубимата певица заштото е много красива а и песните сас сигурност са много хитови.
благодариа предварително
Dies irae, dies illa...
| |
|
Хехе ....
Follow the pale moonlight
| |
|
е, някои хора чукат, други се задоволяват, като се правят на ощипани моми в клубове. нищо, поне е забавно.
| |
|
От кой клуб се докараха Mad master и Locky? Любопитно ми е те с какво се занимават, хейтърчетата му с хейтърчета...:)
| |
Тема
|
Re: Новият албум на Свирколета!!!
[re: MadMaster]
|
|
Автор |
floranse (CONFESS TO ME) |
Публикувано | 14.01.06 11:56 |
|
Ххахахах , MadMaster!!1Поздравления!!!!!!!

| |
|
не знам с какво се занимават, но се възхищавам на МадМастер, че е успял да се надсмее над собствената си полуграмотност. всъщност дано да е хиперболизирал граматическите си пропуски 
| |
Тема
|
Re: Новият албум на Свирколета!!!
[re: MadMaster]
|
|
Автор |
MadMaster (Angelus domini) |
Публикувано | 14.01.06 13:00 |
|
ама как така никои ниама тези песни ас много гоискам този албум а вие зашто така злонамерено се даржите сас мен ас изопшто не знам музиката е прекрасна сас сигурност и песните са много хитови въпрекиче не сам ги слушал а вия даже и не искате да ги чуете много ште сажалавате казвам ви ас свирколета ште стане извесна и после ште се чудите зашто не сте искали да чуете песните оште от излизането на този албум а и облошката на албума е много хубава а така съшо и самата певица е много хубава и естесвена и ште стане извесна колтото гергана малина курвислава камелиа и другите истъкнати певици от паинер музик
Dies irae, dies illa...Редактирано от MadMaster на 14.01.06 13:03.
| |
|
Ще ти кажа веднага, след като ми дадеш обяснение, как така слушаш такава музика, а в сигнатурата ти стои снимка на оперна певица...
Dies irae, dies illa...
| |
|
Не виждам някакво противоречие в двете неща: защо трябва да обичам само един стил? Харесва ми и едното, и другото, и третото (явно си я разпознал Таря ). А за вкус и за вяра не се спори.
| |
|
Естествено, че я разпознах - че как няма да позная любимката си! Но, вижда ми се странно да слушаш чалга, и едновременно с това да харесваш изпълнител от такава висока класа (т. е. Таря).
P. S.: Инвазията е от клуба на Мадона.
Dies irae, dies illa...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|