Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:00 10.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Чалга
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема С чалга в Европа ?нови  
Автор bushi (punk drummer)
Публикувано14.03.05 09:28

вие май наистина сте луди тук

Тема Re: С чалга в Европа ?нови [re: bushi]  
Авторd (Нерегистриран)
Публикувано14.03.05 09:33

много луди има ,повярвай ми:):)а най-лошото е ,че неразбират от изкуство:):)ама то може на тях да им вреди само

Автор CherniqМодератор (истински)
Публикувано14.03.05 19:01

Ти нали си нормален, кво ти пука за нас

Тема Re: С чалга в Европа ?нови [re: Cherniq]  
Публикувано15.03.05 08:57

пука ми щото живеем в една страна за съжаление. и когато става въпрос за простотията в родната ми страна ми пука. и като се излагате пред Европа излагате и мен и всички българи!

Автор ~DPAKOHA~ (перко)
Публикувано15.03.05 10:12

Дааа излагаме се.Ние се излагаме, а Гърците не се излагат.Интересно....

Тема Re: С чалга в Европа ?нови [re: ~DPAKOHA~]  
Публикувано15.03.05 11:01

не съм казал че гърците не се излагат и не знам защо си си направил този извод?!?!?! но е факт, че чалгата е простотия и това няма да направи мнението на европейците за нас по-добро. освен това няма нужда да гледаш гърците. това си е техен проблем, а чалгата е наш роден проблем и то голям!

Автор ~DPAKOHA~ (перко)
Публикувано15.03.05 11:11

Аз не защитавам чалгата, но и не мисля че тя пречи толкова много на някого.Според мен рапа е много по-голяма простотия.В чалгата не съм чул някой да е*е пички и тн.
Гърците според мен има доста високо мнение за себе си, и ако мисляха че тази музика ги излага по някакъв начин нямаше да я правят и слушат.В Гърция не се слуша почти нищо друго.

Редактирано от ~DPAKOHA~ на 15.03.05 11:13.

Автор. (Нерегистриран)
Публикувано15.03.05 11:15

недей да гледаш гърците хич!!!ами гледай тук какава е простотия и тъпанарщина с тая чалга

Тема Re: С чалга в Европа ?нови [re: .]  
Автор ~DPAKOHA~ (перко)
Публикувано15.03.05 11:55

Защо да не гледаме Гърците?Какво им е балкански народ!Слушаме еднаква музика.Почти...Те не се срамуват от нея, или поне аз не съм забелязал!Защо да се срамуваме ние?

Публикувано15.03.05 13:10

абе ти грък ли си или си българин??? като толкова им се кефиш на гърците ходи си там и си слушай тъпата чалга! те нека си слушат, защо България трябва да изпростява и да става като тях???

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.