|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
С чалга в Европа ?
|
|
Автор |
bushi (punk drummer) |
Публикувано | 14.03.05 09:28 |
|
вие май наистина сте луди тук 
| |
Тема
|
Re: С чалга в Европа ?
[re: bushi]
|
|
Автор | d (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.03.05 09:33 |
|
много луди има ,повярвай ми:):)а най-лошото е ,че неразбират от изкуство:):)ама то може на тях да им вреди само
| |
Тема
|
[re: bushi]
|
|
Автор |
Cherniq (истински) |
Публикувано | 14.03.05 19:01 |
|
Ти нали си нормален, кво ти пука за нас
| |
Тема
|
[re: Cherniq]
|
|
Автор |
bushi (punk drummer) |
Публикувано | 15.03.05 08:57 |
|
пука ми щото живеем в една страна за съжаление. и когато става въпрос за простотията в родната ми страна ми пука. и като се излагате пред Европа излагате и мен и всички българи!
| |
|
Дааа излагаме се.Ние се излагаме, а Гърците не се излагат.Интересно....
| |
Тема
|
[re: ~DPAKOHA~]
|
|
Автор |
bushi (punk drummer) |
Публикувано | 15.03.05 11:01 |
|
не съм казал че гърците не се излагат и не знам защо си си направил този извод?!?!?! но е факт, че чалгата е простотия и това няма да направи мнението на европейците за нас по-добро. освен това няма нужда да гледаш гърците. това си е техен проблем, а чалгата е наш роден проблем и то голям!
| |
|
Аз не защитавам чалгата, но и не мисля че тя пречи толкова много на някого.Според мен рапа е много по-голяма простотия.В чалгата не съм чул някой да е*е пички и тн.
Гърците според мен има доста високо мнение за себе си, и ако мисляха че тази музика ги излага по някакъв начин нямаше да я правят и слушат.В Гърция не се слуша почти нищо друго.
Редактирано от ~DPAKOHA~ на 15.03.05 11:13.
| |
Тема
|
|
|
Автор | . (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.03.05 11:15 |
|
недей да гледаш гърците хич!!!ами гледай тук какава е простотия и тъпанарщина с тая чалга
| |
Тема
|
[re: .]
|
|
Автор |
~DPAKOHA~ (перко) |
Публикувано | 15.03.05 11:55 |
|
Защо да не гледаме Гърците?Какво им е балкански народ!Слушаме еднаква музика.Почти...Те не се срамуват от нея, или поне аз не съм забелязал!Защо да се срамуваме ние?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bushi (punk drummer) |
Публикувано | 15.03.05 13:10 |
|
абе ти грък ли си или си българин??? като толкова им се кефиш на гърците ходи си там и си слушай тъпата чалга! те нека си слушат, защо България трябва да изпростява и да става като тях???
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|