Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:43 14.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Чалга
*Кратък преглед

Тема Супер си е Герганчето !Я вижте ква  
Автор Kupo ()
Публикувано07.11.03 12:50

Памела,незнам какво си !
Важното е излъчването,мамка му!!!

Черен,парче заспало!!
Виж закованата тема в попържа и ела да му пийнем като хората,стига бега по допирателната!!!

Тема П.С.: А за пъпчето да не говорим!!нови [re: Kupo]  
Автор Kupo ()
Публикувано07.11.03 12:51

Просто плачка да бъде напълнено с...нещо си!

Тема devoikata e perfektnaнови [re: Kupo]  
Автор gambini (AUDI_SPORT)
Публикувано08.11.03 15:15

devoikata e perfektna niama zabelejki...mmmmm

Jivotyt mi e POP FOLK!!!

Тема Re: Супер си е Герганчето !Я вижте кванови [re: Kupo]  
Автор CherniqМодератор (virtual cop)
Публикувано08.11.03 22:21

ti cherniq ne go misli posledniq mesec mi se subra adski mnogo alkohol v kruvta i sum reshil da pochina malko predi kolednite degustacii

Edin jivot ne stiga

Тема Драго ми е, френднови [re: Cherniq]  
Автор TPУПOHAPE3EHинc (ентусиаст)
Публикувано11.11.03 10:06

Черен, как караш, френд? надявам се, че ти е гот, дееба.

Идвам да те поздравя и да ти река, че Ужасно ме съсича понякога ДИРа и трудно поствам.

Музики други ме занимават тези месеци, но настъпвам и фолк фурии по кръчметата, както се полага междувпрочем. Еле, па да се случи и да качим некоа нафукана тънка красавица певица - Джой световен ме обзема....

Мдаааа...мммм...

...........
Ше ползувам възможността да поздравя и Кире, понеже го ценя твърде, а имам стрес от това пусто постване, дееба...Набера 20 реда, и кога ги засила към сървърите - оп - ониа се попилели по трасето...Хабим се нахалост, един вид...със знаконабиране...

......
Живи и здрави!

/стискам палци, бия чело в земята пред боговете на ЮНИКС, и тихо се моля ДИРа да приеме това съобщение/

------------------------------------------------------

Нема таа, нема онаа...

Тема Re: Драго ми е, френднови [re: TPУПOHAPE3EHинc]  
Публикувано11.11.03 18:43

hi, frend, dosta vreme te nemashe na fronta i se beh pritesnil za tebe

az da chukna na durvo ot nqkolko meseca ne sum imal problemi s postvaneto. polzvam edna lan mreja, koqto minava prez evro.net i sum dovolen ot vruzkata kum dira. qvno problema e v dostavchika ti

pri men krasavicite neshto ich gi nema..... losho....

kak beshe jutvata

uspeh batka i kato usetish, che dira e blagonastroen sprqmo teb, ne propuskai da minesh da ni vidish shto storvame

Edin jivot ne stiga

Тема Чувай, друженови [re: Cherniq]  
Автор TPУПOHAPE3EHинc (ентусиаст)
Публикувано12.11.03 09:58

Френд,

Само моя си е грешката с ДИР_достъпа. Доставчика ми е печен, та печен.

Но пустата ми лакомия... През 3 даунлоуд програми дърпам Голи Каки, и същевременно желая безметежна връзка за форуми и чатове... Прекалено е все пак...

Лан-а ти добър. Само добри отзиви чувам за тази мрежа от френдовете на ПСМания_форум. А ония много разбират, дееба..

Мен само Потресающата Нужда от Динамичен ай пи адрес, все още ме държи в диалъпа, дееба.

......
Френд, чувай 2 съвета за красавиците. Приятел си, и не мога да понеса да си на сухо всред океана от жени прекрасни.

НЕ ИЗБИРАЙ!

Правилото е:" Всяка сегашна жена, неминуемо ще ти доведе следващата!"., и така до безкрая...

Оставиш ли се веднъж на сухо, само защото няма твоя тип - работата я пиши бегала...

Карай на ред. Днес каквото има, утре по-добро и т.н.

Понеже лафа е:"И най-хубавото момиче не може да ти даде повече от това, което има..".

.....
Да любиш красавици е Прекрасно занятие и Смисъл на живота; но пътя до това Щастие минава през етап "давене на вълци"...

Не оставя на сухо за секунда. Това е.

.......
Френд, желая щастие!

------------------------------------------------------

Нема таа, нема онаа...

Тема Re: Чувай, друженови [re: TPУПOHAPE3EHинc]  
Публикувано12.11.03 23:19

studeno im e na golite kaki i zatova ti pravqt problemi

abe chestno kazano, ne gi znam razbirachite ot pc maniqta za koq mreja tochno govorqt, no ima oshte kakvo da se jelae. daje skoro bqh reshil da vzrivqvam ofisa na firmata

taq potresaiushta nujda ot dyn IP ot kakvo e provokirana?

eh, frend.... taka da si govorim e lesna rabota, no ne si predstavqm nekoi raboti kak moje da stanat. chak tolkova ne moga da piq

predi nqkolko dni beh popiinal(naposleduk chesto sreshtano qvlenie) i trugnah da se borim s edin dzver. pokazah se kato dobur zveroukrotitel, no nakraq izpushtih iuzdite, ostavih dzvera da piine povechko i znaesh, che s pqna jena taq rabota ne stava... abe vse preebvam neshto...

Edin jivot ne stiga

Тема :-)нови [re: TPУПOHAPE3EHинc]  
Автор Kupo ()
Публикувано14.11.03 15:11

Привет,о,Железни!
Абе...аре друг път!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.