|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Що бре, ора не сте ми рекли...
|
|
Автор |
TPУПOHAPE3EHинc (непознат) |
Публикувано | 24.05.02 15:59 |
|
...Че имало най-видна убавица - Камелия се зове.
Гледам некое време у телевизоро, Райна да я вида коя е... Видох я. Бива.
Но тая Камелия /дано не бъркам името, пее с некъф србин/ е твърде твърде класна.
Леле, и красота и окачване и излъчване и пява не зле.
Речете , ако знаете нещо по-така, не вестникарски , а от ухо що сте чули, бре.
Ногу съм изумен, деба. Такава убост по нашите ширини..
| |
|
Инак не мога да си отрека-бива си я !
| |
|
...Деба. Верно ли по арабели, бре. Че тя мо да си има секой принц.
Но винаги така е - Мн. хубаво-не е на хубаво. Рекли са ората.
За същата, що пее на една веранда ли, балкон широк или тераса, леко поприседнала на парапета , у един клип. Нали тя?
| |
|
А преди пееше: " Яхабиби ,яхабиби,яхабибиии,яхабиби ,кажи само да !
"-"...яхабиби и твой е света ,или нещо от сорта.Ама инак става,предполагам ,след добра дезинфекция и дератизация !
| |
|
eee.......vreme ti beshe da teglish edna registraciq
nachi kameliq si q biva, ama sum chuval che kat q vidish na jivo izglejdala dosta zle.
ne sum q vijdal, neznam, no pone na klipovete e strashna
inache predi vreme imashe tuka edna statiq ot vestnik shok i se spomenavashe che bila golema seksualna hiena
| |
|
...За сега, френд.
Как толко време , ни един да не ми рече - Има у нас, убавица първа .Името и е Камелия.
Без майтап- много е велика. В по - първите клипове /сигур по-евтини/ , са я клепали с тонове помади и евтини финтифлюшки и джуджавки. Но по-сетнешните и неща , са добри.
За регистрацията - само щото се изнервих, че не мога да редактирам некои грешки. А и има опит да ми прекопират ника, деба ментетата.
Шо ше речеш?
| |
|
...Дезинфекцията одобрявам, но лошото е на друго место.
Заради тази Камелия /или поне докато ме държи мерака/, мога да фана да приемам целиот арабски свет само с първенците му - Ал Хорезми, Омар Хаям, петролните шейхове благодетели на некои сирашки домове, и дъра бъра поети, лечители, магове, астрономи...../. То така е - мераците ни заслепяват за циганията...
Не съди ме строго, Кире...
| |
|
Хаят и Хорезми-те са били някога,когато,вярно,нашите са се къпели само при силен дъжд на нивата.
Сега ,обаче, са задръстени рязани лайнари и нищо повече.Я пусни сестра си да се разходи в Дака или Риад по минижуп ?Не ми говори -нали са ми пред очите мазните лоясали дегенерати.
Но да не задълбаваме тук...
| |
|
kak da ti rechem be........nii si q pazim za nas
gleal li si klipa na "ogun momiche"? tam neshto ne sa q dokarali
inache v ostanalite klipove e du best
bah maaaamu......pochnali sa da te falshificirat kopeletata gadni
abe a vijdal li si edna shanaq? taq q ima v edin klip s stoqn ivanov. ne moga da se setq kak se kazvashe pesenta. taq sushto e mnooo qka
| |
Тема
|
Re: Най-добра ми е Камелия...
[re: Cherniq]
|
|
Автор |
teddy** (блясък) |
Публикувано | 25.05.02 12:28 |
|
Не е Шаная ами Даная
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|