|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
Тема
|
Благотворителен календар
|
|
Автор |
denii (писанка) |
Публикувано | 01.12.09 23:48 |
|
С бивши щастливи бездомници, сред които може да видите и героят на този клуб - Лео.
темата -
| |
Тема
|
Re: Благотворителен календар
[re: denii]
|
|
Автор |
Zhimi (чушкопек) |
Публикувано | 02.12.09 10:11 |
|
Тази идея е страхотна.
Ще си взема пет календара. Дени, може ли да предам парите си чрез тебе, тъй като отделно от това имам заделени пари и за "приятелите на котката"? Ако решите, можете да ги дадете като заем за отпечатването, но вие ще си прецените дали.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Живoтинka (Невестулка) |
Публикувано | 02.12.09 14:04 |
|
Дени, много се радвам за календара... И не само защото Лео участва, но заради самата идея - страхотна е! А и за подаръци е супер.
Моля те само за уточнение за начина, по който можем да си вземем закупените календари.
Още един път приветствам идеята. Ако познаваш човека, на когото е хрумнала, както и тези, които я реализират - поздрави ги от мен!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
angel_sin (завеяна ...) |
Публикувано | 02.12.09 15:36 |
|
аз също искам да си взема, но нямам регистрация в дог.бг ... може ли през теб някак си да стане ?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
denii (писанка) |
Публикувано | 02.12.09 16:19 |
|
Благодаря ви, добри хора! Календарът още не е готов във всичките му бройки. Ако искате може да изчакате той да стане и тогава да се видим или сега. Както предпочитате.
Животинка, пуснах запитване в темата с този въпрос и отговорът е:
за получаването - може по поща или по куриер. Може няколко човека да се комбинират от едно или близки населени места. Или ако някой от познатите ви ще има път към София. И аз съм от провинция, ще видим как ще стане :))
Мога и аз да ви го предам лично, както решите.
Само да спомена, че освен хубавата емоция, която календарът носи, той носи и послание. Затова е добре да го подарите ако имате възможност на хора, които споделят нашата кауза тук, любим вет лекар и прочие.
Само напишете тук колко искате, за Джими разбрах, за да пусна общата бройка в другия форум, да ви запишат в списъка.
Редактирано от denii на 02.12.09 16:21.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
angel_sin (завеяна ...) |
Публикувано | 02.12.09 17:17 |
|
аз искам 2 бр.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ckитoмa (еа) |
Публикувано | 02.12.09 21:41 |
|
Искам един. Как да си поръчам?
| |
Тема
|
[re: ckитoмa]
|
|
Автор |
denii (писанка) |
Публикувано | 02.12.09 21:59 |
|
В темата пише. Календарите не са готови. Можеш да пишеш там, че искаш 1 бр. за да те пишат в списъка и да платиш като станат готови или предварително.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Живoтинka (Невестулка) |
Публикувано | 03.12.09 00:44 |
|
Аз искам 3 бр. Утре ще приведа паричките. За взимането ще се разберем като станат готови.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
denii (писанка) |
Публикувано | 06.12.09 14:43 |
|
Паричките на Джими са предадени.
Животинка е превела по банкова сметка.
За другите на живо ли ще се виждаме? Ангел_син, ако искаш като станат календарите след седмица тогава да се видим?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
|
|
|