Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:19 13.07.25 
Любители на животните
   >> Котки
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема Re: Котка се зарази със свински грипнови [re: Aмpитa]  
Автор Tapaлe Ж (ентусиаст)
Публикувано06.11.09 06:06

Абе стига бе, успокой се, не може всички да живеят. Тази планета не може да понесе повече от 3 милярда в дългосрочен план, а ние сме 8. Някои ще поумрат - естествен подбор.

Тема Re: Котка се зарази със свински грипнови [re: Tapaлe Ж]  
Автор Miss Zhekova (in love)
Публикувано06.11.09 07:57

Хах, ама аз съм напълно спокойна..

Естествения подбор ми е ясен, въпроса е, че е гадно да умират хора.. попринцип.. Иначе просто трябва, няма как..

Автор Aмpитa (Скорпион)
Публикувано06.11.09 09:33

Има здравословно и нездравословно вегетарианство. Ако човек се храни с предимно с тестени и захарни изделия, неминуемо ще си скапе здравето. Просто трябва да набляга на суровите плодове и зеленчуци и на ядките.

Автор Aмpитa (Скорпион)
Публикувано06.11.09 09:51

Прав си за пренаселването на Земята, но мисля, че в момента сме около шест милиарда. Просто трябва да се намали раждаемостта, особено в някои части на света - Азия, Африка, Арабския свят.

Когато някой вече се е родил, си отиде без време, адски много боли...

Представи си, че е твоето дете.

Автор Ekna (Усмивка)
Публикувано06.11.09 22:10

Хаха. Говориш сякаш не се отнася до теб

Ако този някой, който трябва да "поумре" си ти или твой близък пак ли ще махнеш с ръка?! Е, имало да мине, естествен подбор. Не е хубаво да ни гони параноя, но човек трябва да е реалист.

Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.