|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
Re: Котка се зарази със свински грип
[re: Aмpитa]
|
|
Автор |
Tapaлe Ж (ентусиаст) |
Публикувано | 06.11.09 06:06 |
|
Абе стига бе, успокой се, не може всички да живеят. Тази планета не може да понесе повече от 3 милярда в дългосрочен план, а ние сме 8. Някои ще поумрат - естествен подбор.
| |
|
Хах, ама аз съм напълно спокойна.. Естествения подбор ми е ясен, въпроса е, че е гадно да умират хора.. попринцип.. Иначе просто трябва, няма как..
| |
Тема
|
[re: Tapaлe Ж]
|
|
Автор |
Aмpитa (Скорпион) |
Публикувано | 06.11.09 09:33 |
|
Има здравословно и нездравословно вегетарианство. Ако човек се храни с предимно с тестени и захарни изделия, неминуемо ще си скапе здравето. Просто трябва да набляга на суровите плодове и зеленчуци и на ядките.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Aмpитa (Скорпион) |
Публикувано | 06.11.09 09:51 |
|
Прав си за пренаселването на Земята, но мисля, че в момента сме около шест милиарда. Просто трябва да се намали раждаемостта, особено в някои части на света - Азия, Африка, Арабския свят.
Когато някой вече се е родил, си отиде без време, адски много боли...Представи си, че е твоето дете.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ekna (Усмивка) |
Публикувано | 06.11.09 22:10 |
|
Хаха. Говориш сякаш не се отнася до теб Ако този някой, който трябва да "поумре" си ти или твой близък пак ли ще махнеш с ръка?! Е, имало да мине, естествен подбор. Не е хубаво да ни гони параноя, но човек трябва да е реалист.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|