Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:46 09.07.25 
Взаимопомощ
   >> Кандидатстудентски изпити
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Резултати от първо класиране в ПУнови  
Авторпoтpeceнa (Нерегистриран)
Публикувано06.08.05 21:24

Направо съм потресена от класиранията в ПУ. Реших да проверя колко от кандидатствалите с немски език са се класирали за някоя специалност. Все още не съм проверила всичките, но още в началото направих потресаващи разкрития.
А именно, че едно момиче е прието политология с резултат от изпита по немски слаб ( 2 ), като това е единственият изпит с който девойката е кандидатствала, другият приет е момче което даже изобщо не се е явило на изпита, то също не се е състезавало с други изпити.

Чудя се дали някой има логично обяснение за тази несправедливост ?!!!!!!

Тема Re: Резултати от първо класиране в ПУнови [re: пoтpeceнa]  
АвторGery (Нерегистриран)
Публикувано07.08.05 12:56

Da ti kaja i na men mi napravi vpechatlenie che ima nqkakvi pulni ubsurdi i izmislici v nachina po koito sa izchislqvali bala.Ne znam kakvo mojem da napravim zashtoto sme bezsilni.Az se obadih po telefona no tam sa izkliuchitelno neuchtivi....ostava ni samo da chakame drugite klasiraniq.Nito mojem da se orientirame kakuv e nashiq bal nito da si go izchislim sami nito te ste ni kajat kakuv e...izobshto az sum ujasena....

Тема Re: Резултати от първо класиране в ПУнови [re: Gery]  
Автор stefan11 (непознат )
Публикувано07.08.05 14:32

Как да не можете да си изчислите бала ? В справочника ясно и точно е казано за кои специалности как се смята бала. А абсурди и платили има навсякъде, това за съжаление е неизбежно...

Тема Re: Резултати от първо класиране в ПУнови [re: stefan11]  
Публикувано08.08.05 14:47

Аз моя бал си го изчислих, това което ме вълнува е как така безсрамно могат да приемат хора неявили се на изпит и такива с двойки и най-безсрамно да го афишират на сайта си

Тема Re: Резултати от първо класиране в ПУнови [re: пoтpeceнa]  
Авторingri (Нерегистриран)
Публикувано10.08.05 10:21

Може ли да ми напи6ете конкретно име или нередност. Моят син са60 не е приет с 4.50 по математика и ми се струва 6е има не6о нередно в ПУ.

Тема Re: Резултати от първо класиране в ПУнови [re: ingri]  
Авторlvan_Panchev (Нерегистриран)
Публикувано10.08.05 19:43

Потресена, бих искал да споделиш твоите наблюдения подробно с мен. Аз съм журналист и се интересувам от тези неща.
Нека всички, които са се сблъсквали с някъкви нередности относно класирането да се свържат с мен.

e-mail: panchev_ivan@mail.bg

Тема Re: Резултати от първо класиране в ПУнови [re: ingri]  
Публикувано10.08.05 22:25

Здравейте,

Номера на момичето прието с двойка е 07075 , а на момчето което даже не се е явило на изпит номера е 11153.

Можете сами да се уверите за тези смехотворни приеми на сайта на Пу-то.

Тема Re: ех,ама и вие:))нови [re: пoтpeceнa]  
Авторcтyдeнтka (Нерегистриран)
Публикувано11.08.05 00:43

Потресена, я се успокой.Забрави ли, че в ПУ имаше и предварителни изпити, резултатите от които са равностойни на тези. Всеки има право да се яви на изпит по един предмет два пъти и след това участва в класирането с по-восоката оценка.Така, че този човек може да има двойка или да не се е явил на този изпит, но на предварителния изпит може да има 5...или колкото и да е.И съответно се класира и е приет с тази оценка. Няма как иначе да е.Грешки и обърквания няма.

Тема ех,ама и тинови [re: cтyдeнтka]  
АвторБлaroдeтeл (Нерегистриран)
Публикувано11.08.05 01:54

Напротив!
Тези, които са изкарали оценки на предварителен изпит им ги пише в справката!

Потресена, благодаря много за потресаващата информация! Освен твоите два номера след кратко търсене открих още две такива измамници - и . Първата е приета психология с един изпит, а за тази специалност са нужни 3 изпита. Втората е приета политология без да се яви на изпит.

Сега провеждам мащабно разследване по случая. Няма да оставим нещата така!

Тема Re: ех,ама и вие:))нови [re: cтyдeнтka]  
Публикувано11.08.05 02:01

знам за предварителните изпити, макар че явно ти не си толкова осведомена като мен, защото по немски нямаше такъв, и дори да се беше провел трябваше да се отбелат резултатите и от двата изпита. Но явно, усещам някакво доста силно изразено пристрастие относно ПУ ........
П.С. Нямам против, само да не е по този недостоен начин, или да бяха го прикрили по-добре.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.