Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:38 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> CAD/CAM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Въпрос за промяна езика VERO VISIнови  
АвторEню (Нерегистриран)
Публикувано17.12.11 12:56

Здравейте, как мога да си променя езика във VERO VISI 19, тръгва на английски, а аз знам италиански и френски, на английски почти нищо не разбирам, изръчках всички менюта и не успях да намеря опция за промяна на езика.

Тема Re: Въпрос за промяна езика VERO VISIнови [re: Eню]  
Авторtero (Нерегистриран)
Публикувано18.12.11 21:38

Май като сме "купували" програмата, сме забравили да "платим" за езика!

Тема Re: Въпрос за промяна езика VERO VISIнови [re: tero]  
Авторcnac (Нерегистриран)
Публикувано18.12.11 22:33

Я, тва лайно рядко пак се появи. Майка ти показа ли ти лиценза заради който се е нагъзила на сточна гара и си се пръкнал ти?

Тема Re: Въпрос за промяна езика VERO VISIнови [re: cnac]  
Автор Naki (Company PC Guy)
Публикувано18.12.11 23:07

Не познавам таз програма, нито другия отговорил, ама вероятно е прав.
Ако не е прав, оригиналния постващ може да намери как се сменя езика на програмата в Ръководството и (ако изобщо има такова).

Редактирано от Naki на 18.12.11 23:08.

Тема Re: Въпрос за промяна езика VERO VISIнови [re: Naki]  
АвторEню (Нерегистриран)
Публикувано19.12.11 13:57

Нали на всички им е ясно, че ако съм купил VERO VISI изобщо няма да пиша тук. Така че спестете си излишните коментари, който знае как се сменя езика от английски на италиански или френски, ако иска да каже. Иначе е безсмислено да се води една безкрайна кавга дали ще си купя VERO VISI или няма, аз съм достатъчно голям за да взема сам решение за това нещо.

Публикувано19.12.11 15:16

Под какъв Windows си? Може би смяната на езика/регионалните опции на Windows-а би сменила езика и в програмата (но не съм сигурен).

Авторgego (Нерегистриран)
Публикувано19.12.11 18:14

Явно си "голям" да пиратстваш и малък да си настроиш пиратката

Публикувано19.12.11 19:05

Самият Windows на какъв език ти е? С кой Windows си - WinXP, 2003, 2008, Vista, 7?

Тема Re: Въпрос за промяна езика VERO VISIнови [re: gego]  
АвторEню (Нерегистриран)
Публикувано19.12.11 22:31

Виж какво бе цървул, ти като разглеждаш някакъв софтуер да не би да го купуваш първо и после да прецениш дали е стока, много си тъп знаеш ли? Но няма да ти давам обяснения, я си еби мамата не ме занимавай с глупости!

Тема Re: Въпрос за промяна езика VERO VISIнови [re: Naki]  
АвторEnyu (Нерегистриран)
Публикувано19.12.11 22:56

Naki, благодаря ти че се опитваш да ми помогнеш, но не е от настройките на Windows, опитал съм всичко. В папката на VERO VISI има испамски, английски, френски, немски, италиански, дори японски и китайски, ама незнам как да првключа от един език на друг, това може да го каже само някой който наистина разбира от този продукт, с налучкване е трудно да стане. И за всеки случай да ти кажа с Windows 7 ultimate съм на български език.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.