|
Тема
|
Обучение Solid Edge
|
|
Автор |
Vladimir Pavlov (непознат
) |
Публикувано | 17.04.10 17:17 |
|
Моля дайте ми някаква информация за обучение на Solid Edge в София.
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Vladimir Pavlov на 17.04.10 17:39.</EM></FONT></P>Редактирано от Vladimir Pavlov на 17.04.10 17:40.
| |
Тема
|
Re: Обучение Solid Edge
[re: Vladimir Pavlov]
|
|
Автор | lv (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.04.10 10:36 |
|
http://www.spacecad.bg/common/obuchenie
| |
|
Не стават.
1. Единствения телефон за връзка е в Казанлък.
2. И да провеждат курсове в София, ще са с фиксирано време - не ми върши работа.
И за пояснение търсил съм Solid Edge+обучение, курсове, уроци и т.н., за да задам въпрос тук има причина. Благодаря на колегата за линка все пак.Редактирано от Vladimir Pavlov на 19.04.10 13:04.
| |
|
Може би, ако обясните без да изброявате по точки, каква е ситуацията ...(колкото и специфична да е), ще се намери някой, който да Ви бъде полезен със съвет или предложение !!??
| |
|
Ситуацията е следната: уча се да работя със Solid Edge и съм стигнал до момент в който имам конкретни въпроси с които не мога да се справя, като чета Tutorials или и да се справя ми отнема много време :) Търся човек който познава програмата и е склонен да обучава друг на нея срещу определено заплащане. vladimir_pvlv@abv.bg или 0888495955
Благодаря за съдействието.
Редактирано от Vladimir Pavlov на 19.04.10 18:00.
| |
|
На коя версия работиш и какво точно не можеш да направиш.
Софтуерът е доста интуитивен и се учудвам, че има човек, който има проблем. Фактически натрупването на практически опит подпомага реалната дейност. В хелпа има разни принципни постановки, които могат да помогнат. Има и много добри примери за демонстрация. Но трябва да се чете и упорство.
професионален дръпни локум
| |
|
Изпрати ми точните си въпроси на ipi_ivanov@abv.bg
| |
|
|
|
|