Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:01 08.07.25 
Компютри и Интернет
   >> CAD/CAM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Вече има SolidWorks 2009нови  
АвторT-REX (Нерегистриран)
Публикувано27.09.08 20:58

Вече има SolidWorks 2009 и се намира в http://torrents.ru/ , изтеглих го, изпробвах го, върви добре. Наистина е доста по бърз от 2008, приложението PhotoView 360 е много добро и лесно за употреба и е супер реалистично. Абе върха е от мен чао и Бог да благослови добрите хора (хакерите), които го направиха достъпен и за нас, хората от простолюдието

амин.

P.S. Уважаеми господа от Дитра, моля не се сърдете, и без това нямаше да си го купя защото не ми трябва за работа, уча го за да го знам за обща култура, както казва един приятел : като сме бедни поне да не сме прости.

Тема Re: Вече има SolidWorks 2009нови [re: T-REX]  
Авторse (Нерегистриран)
Публикувано28.09.08 14:47

Dosta ima da u4at dokato dostignat inteligentnostta na Solid Edge

Тема Re: Вече има SolidWorks 2009нови [re: se]  
АвторT-REX (Нерегистриран)
Публикувано28.09.08 18:30

Що бе ?!!?Ти да не си друсан!?!? Всеки си има предпочитания. Аз например предпочитам да работя с лист и молив,има доста предимства, например: за 50-60 ст'инки мога да направя някакъв чертеж на детаил, а със софтуер е лесно знам, но ако друг ти купи всичко

. А за това кой софтуер е по добър ще ти кажа едно, по-добър е този който си научил, в твоя случай Solid Edge за шефа ти също Solid Edge (защото това продавате в Казанлък) в моя молива, а ако питаш Цветан Стоянов SolidWorks ,ако питаме Дидито от Пловдив VISI Series и т.н. Така че дали са достигнали нещо или не ти неможеш да кажеш, всички си имат предимства и недостатъци.
И за интелигентност няма да говориш докато не се научиш да пишеш на кирилица

Автордзвep (Нерегистриран)
Публикувано28.09.08 20:11

Уффф всичко му хубаво ама много гърми при ctrl+tab... На мен и лупата не ми работи но сигурно съм изключение. Иначе съм много доволен от detailed weldment cut lists in BOM и от enable screen numeric on entity creation.

Искам да питам има ли някакво adaptive degradation дето да изключи контурите на модела при zoom pan rotate, че много ми бавни при наличие на прозрачност.

Тема Въпросченови [re: T-REX]  
Авторaюзeи (Нерегистриран)
Публикувано07.10.08 15:27

Може ли section a-a да я изписва разрез а-а по чертежите?

Авторse (Нерегистриран)
Публикувано07.10.08 18:56

Сладур

познавам добре 3 КАД-а и от тази позиция ти казвам това.
За твое сведение -не работя в Балгария .
Караи си с молива .

Всеки си има предпочитания. Аз например предпочитам да работя с лист и молив,има доста предимства, например: за 50-60 ст'инки мога да направя някакъв чертеж на детаил, а със софтуер е лесно знам, но ако друг ти купи всичко
Що бе ?!!?Ти да не си друсан!?

Аз работя с каквото се налага.

(защото това продавате в Казанлък) - не ги познавам .

в твоя случай Solid Edge за шефа ти не мога да му обясня проблема ти имаме легални Solid Edge и INVENTOR друго зе сега не ни трябва

Тема Re: Вече има SolidWorks 2009нови [re: se]  
Автор obul (минаващ)
Публикувано08.10.08 11:47

Явно само ти познаваш добре 3D KАД-а. Другите всички чертаем с моливи които работим в България.

Тема Re: Вече има SolidWorks 2009нови [re: obul]  
Автор magesnik (вълшебник)
Публикувано09.10.08 09:26

мани, ужас...на мен даже и моливи не ми купуват... направо върху глината с кремък и чукче

а в съседния отдел понеже много харчат им дадоха таблички с пясък... по - евтинко излизало

Магьосниците не закъсняват, нито идват по-рано. Те пристигат точно когато им е угодно

Тема ние сме с въглен върху тавана на пещератанови [re: magesnik]  
Авторmermaid (Нерегистриран)
Публикувано09.10.08 15:47

Скоро обещаха калемче и дъсчица да доставят, та да върви работата...

Тема Re: ние сме с въглен върху тавана на пещератанови [re: mermaid]  
Автор obul (минаващ)
Публикувано10.10.08 08:16

А дано да ти вземат по големи че да можеш да правиш по големи чертежи

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.