Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:08 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> CAD/CAM
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ACADнови  
Авторgena (Нерегистриран)
Публикувано04.04.07 14:39

здравейте

въпроса ми е как да копирам нещо от чужд файл и да остана 100% незаразен

не съм наясно с тая кодирана информация....

Тема Re: ACADнови [re: gena]  
Авторooooooo (Нерегистриран)
Публикувано04.04.07 15:21

просто го сканирай и виж дали е заразен

Тема Re: ACADнови [re: ooooooo]  
Публикувано04.04.07 15:33

не бе

искам да се предпазя от странни настройки от предния файл които се пренасят в новия
не съм наясно точно кои как и защо се пренасят ?!?! затова сведах въпроса как да ги пренеса без "зараза"

Тема Re: ?!?!нови [re: gena]  
АвторMинaвaщ (Нерегистриран)
Публикувано04.04.07 16:15

gena по-прицип се изказваш странно ... по-принцип си прав . Щом Copy/Paste не върши работа , пробвай измъкване на графичната информация с Write Block (WBLOCK) .... Ама ако говориш за "Proxy обекти" ... не съм много наясно !

АвторStSt (Нерегистриран)
Публикувано04.04.07 18:26

Прекарай ги през DXF файл. Повечето "екстри" отпадат.

Тема Re: ACADнови [re: StSt]  
Публикувано04.04.07 18:56

благодаря ви за съветите... сетих се да провам с блок. ще пробвам и с WBLOCK. сега се сетих, че е ставало въпрос в форума да се минават през DXF...
аз си мислех да ги мина през някоя "проста" програмка...

но явно няма оправия каквато ми се искаше

...

мерси пак за съветите!

Тема Re: ...нови [re: gena]  
Публикувано05.04.07 08:59

Трябва да се признае , че не е Ясно имаш ли конкретен проблем или питаш по принцип . Даже самото име на Темата "ACAD" не е "чисто" ....
Признавай какво имаш в предвид ! Знам , че мъчиш ADT там нещата може наистина да са криви .

Авторmaster (Нерегистриран)
Публикувано05.04.07 18:27

Записваш настроиките и пробваш.Едва ли някой ще ти даде решение.

Тема Re: ...нови [re: Mинaвaщ]  
Публикувано06.04.07 00:30

------------------------------------------------------------------------------------
Трябва да се признае , че не е Ясно имаш ли конкретен проблем или питаш по принцип
------------------------------------------------------------------------------------

по принцип говоря по принцип

Даже самото име на Темата "ACAD" не е "чисто" ....

прав си но се 4удех как да го озаглавя и оставих за накрая и съм забравил...

Признавай какво имаш в предвид !

ок
наложи ми се да направя някакъв лесно достъпен формат и избрах да е ПДФ.

рядко ми се случва да правя ПДФ. 1-во пробвах с плотера от АКАД- DWG to PDF.
резулата не бе добър... половината надписи бяна за мен безпричино одебелени до невъзможност за разчитане... еднакви по стил и каквото там се сетих... а в краина сметка само в ПДФ ми бяха одебелени една част а друга нармални

така- ядосах се... минах на изпитания ми метод за правене на ПДФ...
направих си ПЛТ файлове които ги отворих с gerbview ot където да си ги направя на ПДФ... да но за пръв път ми ги отваря в различен вид от това което оставих в preview ... и при копиане на чертежа в друг файл... се получаваше все така...
и още повече се ядосах и пуснах темата АКАД

п.с. Е оправих се за момента някак си, но си е друго ако можеше да се отърва от некомпетентноста си компетентно.

Тема Re: ... PDFнови [re: gena]  
Публикувано06.04.07 01:56

Аха ! Ами това са си злободневни проблеми ...
За PDF "изпитаният ми метод" е да ползвам продукт на Adobe , т.е. Аcrobat Distiller Printer (PDF Printer) , ама вече има/няма 501 други начини ...
Като гледам в SP2

има нещо свързано с PDF-a
А самото чистене на AutoCAD DWG файл си остава отворен Проблем
Например Хората се мъчат със създаването на DelProxy ....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.