|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
ЕСКД
|
|
Автор |
Penn Koff ()пират() |
Публикувано | 14.03.07 15:46 |
|
абе не са снимали последното издание на справочника, ама нали мине, не мине 2 месеца и некой пита за ескд в електронен формат, та ей ви го на:
.
Re: ЕСКД
[re: Penn Koff]
|
|
Автор | kolumb (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.03.07 16:07 |
|
Благодарим колега, ама по-смахнат формат нямаше ли?
Дай го на PDF , бъди човек
| |
Тема
|
[re: kolumb]
|
|
Автор | Bat Plamen (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.03.07 16:25 |
|
Хиляди благодарности колега Това е ценна книга, доста трудно се намира, при това обемиста и също така трудно и баавно се сканира. (Понасканирал съм малко книжки и знам за какво е)
А относно формата съм забелязал, че дава по-добра компресия от Adobe Acrobat-a. Братушките го ползват много. Според мен не е никак лош. От тук: си сваляте плъгинче - сте пичове
| |
Тема
|
[re: Penn Koff]
|
|
Автор | Дeдe ти (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.03.07 17:36 |
|
От дежавю-то по големо ла.но нема!!!Не съм видял нищо читаво досега!!!А съм свалим много книги,вервайте ми!!Добре че си имам ЕСКД-то на бумага!!!1
| |
Тема
|
[re: Дeдe ти]
|
|
Публикувано | 15.03.07 07:50 |
|
Без пари толкова. Щом не ти харесва си е твой проблем...
| |
|
На харизан кон зъбите не се гледат! Човека се е потрудил да направи нещо полезно, а на теб щом не ти харесва, сканирай и го предложи в друг формат, нали имаш книгата...
| |
|
не е мое, аз само го намерих и реших да го споделя
[re: Дeдe ти]
|
|
Автор | joda (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.03.07 12:16 |
|
Тук човека споделил нещо и то го омаза с ла.на!!! Засрами се!!! Не вервам Дедка!!! Да ги беше и прочел тия книги, не само да ги сваляш!!! 'фани ЕКСД-то на бумага дет' го имаш и си го бии в тиквата докат' оправиш отконенията от формата на мозъчната си кора!!!
May The Force Be With Us
| |
Тема
|
[re: joda]
|
|
Публикувано | 15.03.07 16:02 |
|
Кат се заговорихме за книжлета:
Поразцъквате малко из форумите и се намират много полезни книжки, има хиляди линкове - направо да се смая човек. Руснаците имат всичко само трявба да го откриеш
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|