|
Тема
|
Добри Божилов - кандидат за евродепутат
|
|
Автор |
Д.Бoжилoв (непознат
) |
Публикувано | 07.03.07 09:30 |
|
Понякога има за кого да гласуваш... Добри Божилов - кандидат за евродепутат
Аз - Добри Божилов - журналист и Интернет предприемач, Ви предлагам кандидатурата си за депутат в Европейския парламент. Ако желаете да се запознаетe по-задълбочено с нея, заповядайте на
За всички, които ще ме упрекнат, че ползвам спам за реклама, им казвам, че са напълно прави, че не съм взел решението без доста съмнения, и им предлагам мотивите си да го направя
| |
Тема
|
и Penn Koff - кандидат за евродепутат
[re: Д.Бoжилoв]
|
|
Автор |
Penn Koff ()пират() |
Публикувано | 07.03.07 11:00 |
|
човече, колко пъти да ти кажа- навит съм. казвай къде да те намеря и за каква пара говорим. подкрепям те от дъното на душата си. дори от по-дълбоко! а мислиш ли, че ще има кюфтета с бял сос безплатно? това ми е болката мене- ако няма кюфтета с бял сос, трудно ще ме убедиш да тръгна. или поне боб с пушени свински гърди... та като се завъртя разговора за гърди- дали ще има туй-онуй, джиджи-биджи... нали се сещаш? абе като в МОК- мацки без пари?
сложил съм осолена сланина в буркани за из път, едно буренце червено вино, ляб, лук и новата тава на екстра нина също. айде чакам да ми пишеш дали да впрягаме колата, че ще се съберем доста народ. а дали ще има за всички места в европарламента? ако отидем в последния момент, да не се окаже после, че сме правостоящи...
Cadalyst- кандидат за модератор!!!
|
|
Автор |
Cadalyst (неразбран) |
Публикувано | 07.03.07 11:29 |
|
Аман от болни хора...
Издигам си кандидатурата за модератор!
Редактирано от Cadalyst на 07.03.07 11:31.
| |
Тема
|
Re: Добри Божилов - кандидат за евродепутат
|
|
Автор | PPP (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.03.07 12:15 |
|
Тук не е място за политика!
| |