|
Тема
|
Magmasoft
|
|
Автор |
tiushi (тя) |
Публикувано | 03.07.05 19:24 |
|
Някой тук да знае нещо за Мagmasoft? Накой да е чувал, виждал, работил? Защото аз го видях и от тогава в главата ми само питанки...
Разбрах, че в България има вече закупено едно работно място.
| |
Тема
|
Re: Magmasoft
[re: tiushi]
|
|
Автор |
knife (смъртоносен) |
Публикувано | 04.07.05 09:17 |
|
Къде го видя - тук ли?
Зашеметяващ софтуер, но строго специализиран, само за металолеене и свързаните с него процеси
За съжаление не ми върши работа...
бтв, не открих никъде и пиратски копия... хе-хе, немски защити, кой знае какви тапи са му сложили.....или не предизвиква масов интерес
"Аз може да съм мъртъв, но ти си победеният"
| |
|
Видях го съвсем на живо. Не само виртуално :)
| |
Тема
|
|
|
Автор | joda (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.07.05 21:21 |
|
Много добре! :)
обаче само като съобразиш колко е скъп за супер-тясно специализиран, не вярвам да се намери някъде хакнат, дори само за тестване :)
Ако все пак се появи, обади и на старите си приятели за да задоволят любопитството си ;). Лично аз - нищо повече от любопитство!
May the Force Be with Us All! :)
| |
|
преди години май някакво демо си бях поръчал... ама нищо повече не мога да ти кажа... наистина строго специализирано, не ми се вярва да има инсталации в България
Магьосниците не закъсняват, нито идват по-рано. Те пристигат точно когато им е угодно
| |
Тема
|
[re: magesnik]
|
|
Автор | Ивaн (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.08.05 08:08 |
|
Има го в Института по металолеене. Магма предпочитат да продават версията заработни станции под UNIX. По трудно се кракват. За PC е много по-скъп. Софтуера е супер, но цена от70000EU е доста солена za BG. Има руски подобни такива - LVM Flow, Poligon и други, кото са 20000EU. Шведския NOWACAST - западен вариант на LVM Flow. ProCast, WinCast и др.
| |
Тема
|
|
|
Автор | d (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.07.06 16:16 |
|
Има само едно копие и то не е купено а е дадено на БАН, те са единствениете , които имат и правото да го разпостраняват в България, базовата му цена е около 85 000 евро, а едно изследване сртува около 3000лв.
В световен мащаб има не повече от триста копия, така че няма как да го намириш като пиратски вариант
| |
Тема
|
[re: Ивaн]
|
|
Автор |
Rogue (непознат
) |
Публикувано | 18.08.06 13:45 |
|
А някои от тези програми намира ли се "излекувана"?
Благодаря предварително!
| |
|
|
|
|