|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Кирилизация на I-DEAS
|
|
Автор | SDRC (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.03.05 22:18 |
|
Хайде помогнете да започне да пише на кирилица Drafting модула и.
Приемам всякакви идеи. Аз също съм достигнал до някъде, но искам някакво различно мнение.
| |
Тема
|
Re: Кирилизация на I-DEAS
[re: SDRC]
|
|
Автор | JD (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.04.05 00:50 |
|
Гуру-то на I-DEAS Иван Иванов (Master-a), вече не е в България. Ако той разреши може и да ти кажа как да си оправиш проблема.
May The Force Be With You!
| |
Тема
|
[re: JD]
|
|
Публикувано | 04.04.05 00:52 |
|
Благодаря за изчерпателния отговор.
Затова никога няма да се развие такава система в България защото всеки, който знае малко се крие и си мълчи. Това си е типично за българите.
Аз успях да се справя и сам.
Жалко само че мотото на такива системи е работа в екип.
Мисля че трябва да има един форум за въпроси, както е направено със SolidWorks, там се разменят мнения, коментари, файлове и работата върви.
По-напредналите помагат на новаците, организират се състезания, има идеи за развитие, а тук само ще има или няма дя има I-DEAS.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Fire_lce (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.04.05 10:51 |
|
SDRC, подкрепям те и съм напълно съгласен с теб. Такива изказвания като на човека който ти е отговорил са напълно малоумни, но такова е положението в държавата. Няма колегиалност ти искаш работа в екип да има. Но има нещо по-лошо- тези, които отговарят по този начин също не могат да вървят напред, те са научили нещо както папагала учи, но стигат едно ниво и спират дотам. Не се развиват по-далече. И всичко това е, че са егоисти, които се правят на велики. Жалко. Никога няма да се създаде истинско български CAx комюнити.
| |
Тема
|
[re: Fire_lce]
|
|
Автор | Vami (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.04.05 21:56 |
|
И аз ви подкрепям :)))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
tiushi (тя) |
Публикувано | 05.04.05 11:11 |
|
A би ли обяснил на аудиторията това Аз успях да се справя и сам. ?
... стъпка по стъпка-как, кога и къде му бая на I-DEAS-a, че прописа на родния ни език?
искам да знам
Редактирано от tiushi на 05.04.05 17:07.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 05.04.05 14:30 |
|
Разбирам гнева ти, който предизвика моя отговор, но развитието на каквото и да е в тази страна не може да бъде подкрепено от някакви си потребители на пиратски копия. Надявам се скоро те да останат само на домашните ви PC-та. Тогава може и да си говорим по друг начин.
Нито се крия, нито си мълча драги ми смехурко ... можеш да се свържеш с мен по всяко време на
support@intechna.net
Що се отнася до форум (което е най-малкото) свързан с продуктите на UGS, в някакво обозримо бъдеще ще чуете много по този въпрос, но още се работи по доста по-сериозни неща.
И още! Аз достатъчно помагам на хора като вас, но не на места като това. Самия факт, че не сме се срещали означава че няма достатъчно потенциал в това което правиш, а ако не съм прав, то тогава начина по който го правиш не е добросъвестен... но тук темата вече се променя драстично.
Като спомена и за SolidWorks - много ще ми е интересно мнението на г-н Стоянов за каквото и да е пиратско отношение към софтуер-а, който той предлага на пазара в обичната ни татковина.
P.S. Радвам се че си успял някак си да решиш проблема с кирилизацията!
May The Force Be With You!
| |
Тема
|
[re: Fire_lce]
|
|
Публикувано | 05.04.05 14:44 |
|
Радвам се, че не се познаваме... и предвид това не виждам някакъв смисъл в това което си написал, то говори за това което се крие някъде в теб, логиката е простичка а?
Докато не излезете от мишите си дупки, в които сте се скрили с нелегалните си копия какво САх community искаш да има? Поне убеждавайте шефовете си, че работата с нелегален софтуер може да доведе до негативни последици не само на фирмата ами и на самите вас. Смятам че до 1-2 години ще го разберете. Дано тогава все още обменяме мисли.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 05.04.05 15:49 |
|
1. Аз никога не съм подкрепял пиратското разпространение на софтуер по фирмите. Не вярвам че може толкова голяма система да работи нелегално из някоя фирма в страната.
2. Не говорех конкретно за теб нито съм искал да те обиждам с нещо, ако така си разбрал думите ми.
Не се и съмнявам че помагаш на хората щом даваш ел. поща support@intechna.com.
Съгласен съм, че разработванeто на нещо на домашно РС няма достатъчно смисъл за цялостен проект.
Мисля че ползването на дадена програма, каквато и да е тя, кара човека работещ с нея да свиква до толкова, че след това ако той иска да я използва за нещо повече (за смислени проекти), той ще си закупи съответната програма и ще си работи с нея във фирмата.
На училищата в България се подаряват РС с Windows, мислиш ли че след това тези деца ще искат да работят на друга ОС? Това си е един вид реклама.
3. По повод това което казах за SolidWorks ето сайта на фирмата: http://www.ditra.biz Вътре има форум и там хората обменят информация, в което не виждам нищо пиратско.
P.S.
Ще те помоля ако можеш да си кажеш мнението за този вид реклама за който говорих, така силно подкрепян от Microsoft.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Flre_lce (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.04.05 16:21 |
|
JD, темата за нелегалния софтуер е отвори ти. Човека питаше как да си реши проблема, как реши, че ползва пиратско копие. А като ми говориш за пиратство, да те питам ли каква операционна система ползваш в къщи. Сто процента съм сигурен, че е нелегална. Само за справка, аз използвам у нас всичко на GPL лиценз, ако въобще си чувал нещо за него, така, че съм напълно лицензиран.
И друго- като помагаш на такива като отворилия постинга, поне да беше пратил една връзка на страницата на SDRC (или UGS)- българия, ако въобще има такава, от което става ясно какъв е съпорта на тези продукти в България. Вие сте просто едни продавачи.
А да си чул, че според търговския закон всички стоки трябва да са преведени на родния език. Когато преведеш интерфейса на I-DEAS, тогава ми казвай за лицензи и такива подобни. В момента, фирма, която продава софтуер, който не е преведен на български език нарушава този закон.
С нетърпение чакам да ми пратиш линк на страницата на SDRC (или UGS)-българия.
И като казваш на човека, че не се криеш, защо даваш служебен e-mail.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|