|
|
|
|
|
Тва Българите сме баси племето.. Досега всички българи с които съм говорил досега последните 2-3 години са или анти-ваксъри или тръмпанари или и двете.. Баси какво търсим в ЕС се чудя като нищо европейско не прихванахме ... барем поне малко да можехме да рзсъждаваме самостоятелно.. добре че се ожених за японка на времето ако беше българка сега щеше да ми развива теории в къщи колко велик е Тръмп и как не трябва да се ваксинираме срещу КОВИД..
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television.
| |
|
|
|
Аз не съм нито едното, нито другото и много харесвам ЕС. Значи има изключения все пак.
| |
|
|
|
естествено че има. Между другото не твърдя че ЕС трябва да бъде харесван.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television.
| |
|
|
|
Хайде сега кажи какво точно и конкретно имаш срещу Тръмп и с какво точно и конкретно Байдън те е спечелил
| |
|
|
|
"Ние сме малък, но много прост народ"
Жорж Ганчев
Доказателство: Слави шута, отровното трио и поръчковия и лъжлив журналист Христо Иванов събраха над 30% от вота на парламентарните избори през април
Бг в чужбина масово гласували за Слави наркоман шута, явно гласуват само ягодоберачи и клозеточистачи?!!
| |
|
|
|
Французите също не искат да се ваксинират. Иначе и моите наблюдения от познатите в България са същите - настанала е някаква масова психоза.
| |
|
|
|
|