|
|
У мойто село всичко е добре за момента, но не се наемам да прогнозирам какво ще се случи след месец. Карам колело из гората и около реката и езерата когато мога и това ми действа тонизиращо. Как е при вас?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television.
| |
|
Под карантина с децата, трудна работа, за месец сигурно ще кача 10 кг и ще съкратя живота на черния си дроб с 5 години, такоз е !!
| |
|
Току що жена ми обади че в мойто село има 7 заразени (от 15 хил). Сметам, че след месец всички ще сме го минали тоя вирус, па кой жив жив е. хубавото е че още не са ни забранили да излизаме и карам байка си в гората и край реката през ден. Днес наблюдавах Great Egret - много интересна птица.
Ето ти малко невчесани размисли на един норвежец относно Мечо Пух, китайските лъжи и настоящата ситуация -
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television.Редактирано от lsrael Thornstein на 02.04.20 21:59.
| |
|
Нищо ново, това са идеи отпреди няколко години.
На него а и на всички бих казал следното:
"Всяко нещо има начало и край освен вселената и човешката глупост!"
Имаха си своя рай 50 години, сега ще лапат бахура, рязания бахур!!
| |
|
Жив съм и аз. Моето каунти е фрашкано със заразени по принцип. Ако се стегна бих отишъл някъде на по-чисто място, но къде ше е това място...а да - Китай
| |
|
> Моето каунти е фрашкано със заразени по принцип.
моето село също. Ако ме питаш мен аз съм го прекарал вече. Ама си джиткам с велосипеда и камерата всеки ден из горите и не ми пука..
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television.
| |
|
Но щом е за нещо лошо, Кебек е винаги първи в Канада, водачи сме и в заразени, и в смъртни случай, само Монтреал над 13 000 случая, къде са тези хора, кои са, нямам идея, но затворихме ресторанта а и убера умря, сега съм на резерви, докога, не знам?
| |
Тема
|
Re: Малко невероятно
[re: King.]
|
|
Автор |
Koftia (форумист) |
Публикувано | 14.04.20 16:16 |
|
И на мен това взе да ми е мъка, че не мога да ида на ресторант. Ако ще и пеша. Тейк аут не ми е в стила.
| |
Тема
|
Re: Малко невероятно
[re: King.]
|
|
Автор |
MrN (The real) |
Публикувано | 18.04.20 17:27 |
|
Лоша работа Кинге, много бизнеси сме така - караме на резерви, докога- не знам , а след карантините - какво ще става? ФЕД печата пари като за края на света, пуснат ли всички в употреба, май 2008 ще е като едно неприятно ухапване от комар
| |
Тема
|
Е, ние отворихме
[re: MrN]
|
|
Автор |
King. (инвеститор) |
Публикувано | 16.06.20 06:24 |
|
Вирус, мирус, да си ебава путката майна, и работим добре, от 29.04 досега, лятото мкнаваме на нова схема, затворени сме в неделя, ден за ББК, бай дъ уей, стейковете в костко са се удвоили откъм цена, да ми ядат дъртия хуй, аз толкоз не плащам, 43$/кг за стрип лойн мамицата им келява, зимата беше точно 21$/кг, изпуках има няма едно 50кг телешко, беше ми втръснало, сега не мога да мина покрай него, взе да замязва на зрял комунизъм, кога майка се чудеше брашно ли да купи или олио...
| |
|
|
|
|