Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:08 27.12.24 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Тема Живи ли сте бре?нови  
Автор lsrael Thornstein (либиец)
Публикувано17.03.20 01:14

У мойто село всичко е добре за момента, но не се наемам да прогнозирам какво ще се случи след месец. Карам колело из гората и около реката и езерата когато мога и това ми действа тонизиращо. Как е при вас?

Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television.

Тема Мърдаме още..нови [re: lsrael Thornstein]  
Автор King. (инвеститор)
Публикувано01.04.20 19:40

Под карантина с децата, трудна работа, за месец сигурно ще кача 10 кг и ще съкратя живота на черния си дроб с 5 години, такоз е !!

Тема Re: Мърдаме още..нови [re: King.]  
Публикувано02.04.20 21:58

Току що жена ми обади че в мойто село има 7 заразени (от 15 хил). Сметам, че след месец всички ще сме го минали тоя вирус, па кой жив жив е. хубавото е че още не са ни забранили да излизаме и карам байка си в гората и край реката през ден. Днес наблюдавах Great Egret - много интересна птица.
Ето ти малко невчесани размисли на един норвежец относно Мечо Пух, китайските лъжи и настоящата ситуация -

Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television.

Редактирано от lsrael Thornstein на 02.04.20 21:59.

Тема Re: Мърдаме още..нови [re: lsrael Thornstein]  
Автор King. (инвеститор)
Публикувано03.04.20 02:01

Нищо ново, това са идеи отпреди няколко години.
На него а и на всички бих казал следното:
"Всяко нещо има начало и край освен вселената и човешката глупост!"
Имаха си своя рай 50 години, сега ще лапат бахура, рязания бахур!!

Тема Re: Живи ли сте бре?нови [re: lsrael Thornstein]  
Автор pesho.konia (старши)
Публикувано12.04.20 16:48

Жив съм и аз. Моето каунти е фрашкано със заразени по принцип. Ако се стегна бих отишъл някъде на по-чисто място, но къде ше е това място...а да - Китай

Тема Re: Живи ли сте бре?нови [re: pesho.konia]  
Публикувано13.04.20 04:30

> Моето каунти е фрашкано със заразени по принцип.

моето село също. Ако ме питаш мен аз съм го прекарал вече. Ама си джиткам с велосипеда и камерата всеки ден из горите и не ми пука..

Тема Малко невероятнонови [re: pesho.konia]  
Автор King. (инвеститор)
Публикувано14.04.20 07:26

Но щом е за нещо лошо, Кебек е винаги първи в Канада, водачи сме и в заразени, и в смъртни случай, само Монтреал над 13 000 случая, къде са тези хора, кои са, нямам идея, но затворихме ресторанта а и убера умря, сега съм на резерви, докога, не знам?

Тема Re: Малко невероятнонови [re: King.]  
Автор Koftia (форумист)
Публикувано14.04.20 16:16

И на мен това взе да ми е мъка, че не мога да ида на ресторант. Ако ще и пеша. Тейк аут не ми е в стила.

Тема Re: Малко невероятно [re: King.]  
Автор MrN (The real)
Публикувано18.04.20 17:27

Лоша работа Кинге, много бизнеси сме така - караме на резерви, докога- не знам , а след карантините - какво ще става? ФЕД печата пари като за края на света, пуснат ли всички в употреба, май 2008 ще е като едно неприятно ухапване от комар

Тема Е, ние отворихменови [re: MrN]  
Автор King. (инвеститор)
Публикувано16.06.20 06:24

Вирус, мирус, да си ебава путката майна, и работим добре, от 29.04 досега, лятото мкнаваме на нова схема, затворени сме в неделя, ден за ББК, бай дъ уей, стейковете в костко са се удвоили откъм цена, да ми ядат дъртия хуй, аз толкоз не плащам, 43$/кг за стрип лойн мамицата им келява, зимата беше точно 21$/кг, изпуках има няма едно 50кг телешко, беше ми втръснало, сега не мога да мина покрай него, взе да замязва на зрял комунизъм, кога майка се чудеше брашно ли да купи или олио...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.