Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:10 19.10.25 
Българи извън България
   >> Българи в Америка
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Братя,нови  
Автор King. (инвеститор)
Публикувано12.06.19 07:12

Кат' ударя 3-4 ракии (или джина, както е е случая тази вечер) имам чувството, че ставам суперчовек, който вижда през събития и време, кажете ми ся, вий тъй ли сте? Кажете какво мислите по принцип за събитията в последните години? Що са спотайвате тъй кат' бълхи в гащи? Кво? Да не ви победи живота? Или викате " 'Бал съм ма'а му на всичко !!

п.с Ай наздравичка, днеска добре пусна, анада трихандред бъкс дей, де рекъл оня...

Редактирано от King. на 12.06.19 07:21.

Тема Re: Братя,нови [re: King.]  
Автор Israel Thornstein (либиец)
Публикувано12.06.19 23:18

> анада трихандред

прочетох търтийнхандред.

בַּעַל זְבוּב

Тема Re: Братя,нови [re: Israel Thornstein]  
Автор Koftia (форумист)
Публикувано12.06.19 23:51

Трихандред ако си ги намерил на пътя или тото - ОК. Иначе си е просто една надница.

Абе, кой пишеше тука от Бостън ? Ша взимаме ли купата довечера, или ще гледаме тъжно ?

Тема Е, търтийнхандред..нови [re: Israel Thornstein]  
Автор King. (инвеститор)
Публикувано13.06.19 00:35

И на нова година на стават, аз да не съм вип ескорт да го иба!! (То за някои може и да съм!!:))

Тема Re: Братя,нови [re: Koftia]  
Автор Koftia (форумист)
Публикувано13.06.19 05:42

Няма радост, забравихме си за Купата Стенли.

Тема Аз..нови [re: Koftia]  
Автор King. (инвеститор)
Публикувано13.06.19 07:17

Тоз път бях за Бъмс, но те горките такива каръци, че не може да бъде, стана точно както каза Шурито ( той голям фен на Бъмс и там живей също), печелят гейм 6 и губят у дома гейм 7 както общо взето става с решителните мачове у дома, живот, кво да го правиш!!

п.с. Шурито ме засипва с фермани по съобщенията на телефона, не е на себе си, още не са затворили ( той бачка в ресторант в Норт енд), пият от мъка, той разбира се знае много добре какво е трябвало да направят Бъмс за да спечелят, лошото е, че никой не се е допитал до неговото експертно мнение преди мача..
Ще го оставя да си пише така, сабаалян кат стана ще има сигурно матереал за цял ден четене докат чакам някой абдал да се обади на убера.., тъй ше е тя
п.с.с Шурито пише сега, че като станало 0:3 се обадили от полицията и им казали по хубаво да затварят и да се прибират в къщи, да не станела някоя беля, то имало достатъчно патрули да контролират гмежта, значи и там имало катили да го еба, аз мислех че само тука в Канада чупят като паднат..

Редактирано от King. на 13.06.19 07:42.

Тема Re: Аз..нови [re: King.]  
Автор Koftia (форумист)
Публикувано13.06.19 18:02

Бостън играят мръсно и си заслужиха да бъдат наказани е къщи.

Ся, въпросът е ние какво правим с Голдън Стейт довечера ? Къри -брилянтен баскетболист, но нагло копеле. Изключително нагло. Ще ми е интересно да му видя физиономията ако наказанието му дойде точно от където никога не е очаквал. От север.....

Тема Re: Аз..нови [re: Koftia]  
Автор Koftia (форумист)
Публикувано14.06.19 06:54

Отговорът е РАЗСТРЕЛ, абсолютен разстрел като гости и от тук натам всеки ще бъде experienced.

Шампиони сме

Редактирано от Koftia на 14.06.19 07:14.

Автор pesho.konia (старши)
Публикувано28.07.19 19:04

То не е за говорене направо вече

Автор pesho.konia (старши)
Публикувано28.07.19 19:31

Аз пия вино и бира само вече. Ходих това лято в Испания с децата - много е хубаво. В Америка изобщо не е толкова добре. На плаж на Кейп Код съм сега. Не е особено приятно. На Аликанте плажовете са съвсем друга работа.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.